Ελλάδα: Η Τάμτα για την Μαρίνα Σάττι και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Eurovision!

Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του StarBreakfast@Star, μίλησε η Τάμτα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στη Μαρίνα Σάττι, αλλά και τη συμμετοχή της στη Eurovision.

Χαίρομαι που θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision. Περίμενα ότι θα πάει κάποια στιγμή. Πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή και νομίζω το πιστεύει και η ίδια. Νομίζω πως της ταιριάζει απόλυτα η ελληνική γλώσσα. Καλή επιτυχία Ελλάδα, καλή επιτυχία Μαρίνα.

Θα επέστρεφε στην Eurovision;

 Δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο Eurovision. Θα ήμουν πιο προσεκτική και απαιτητική αυτή τη φορά. Οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι συνειδητοποιημένοι όταν πηγαίνουν και να έχουν στόχο την νίκη. Η ζωή όμως δεν τα φέρνει πάντα όπως θέλουμε. 

Δείτε όλες τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Στέλνοντας η ΕΡΤ τη σαττι τη προσδοκά μια θέση στην πεντάδα που μπορούσε να την είχε και τον περασμένο Μάιο αφού σύμφωνα με αυτά που διάβαζα στο eurovision fun το τραγούδι της Μαντζούκη μπορούσε να καταλάβει μια τέτοια θέση η τη νίκη ?

    Απάντηση
      • Vasilis
        Vasilis says:

        Για θέση στη δεκάδα λέγανε. Πάντως δεν σημαίνει ότι η θέση που θα πάρει η Σήλια με το νέο Liar θα την έπαιρνε και η Melissa γιατί παρόλο που δεύτερη είναι φωνάρα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο χορευτικά με την Silia Kapsis η οποία προφανώς θα το απογειώσει γιατί είναι πολύ δυνατή τόσο στο χορευτικό κομμάτι μιας και είναι χορεύτρια, όσο και στο τραγουδιστικο. Η Κύπρος θα είναι 100% μέσα στη δεκάδα, παίξτε το στοίχημα.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *