Ελλάδα: Το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού για το “Ζάρι”!

Με την ελληνική συμμετοχή για τη Eurovision 2024 να τυγχάνει θερμότατης υποδοχής από το εγχώριο και μη κοινό της Eurovision, το ενδιαφέρον για το “Ζάρι” βρίσκεται στα ύψη.

Μπορεί το “Ζάρι” να έχει χαράξει ήδη μια αξιοσημείωτη πορεία σε ό,τι φορά τα streams, τις προβολές στο YouTube αλλά και στους πίνακες των στοιχημάτων, είναι παραδεδεγμένο , ωστόσο, ότι η επιτυχία κρίνεται πάντοτε επί σκηνής.

Ελάχιστες πληροφορίες μάς είναι γνωστές για τη σκηνική προσέγγιση που θα ακολουθήσει η ελληνική αποστολή τον Μάιο και κατα πόσο θα μπορέσει να αποδοθεί καταλλήλως η ιδιαιτερότητα της συμμετοχής της χώρας μας τηλεοπτικά.

Το “εύρημα” του Φωκά Ευαγγελινού

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής “Γεια σου” του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ελληνικής συμμετοχής για τη Eurovision 2024, Φωκάς Ευαγγελινός, έχει ένα “εύρημα” το οποίο θα κάνει το “Ζάρι” να ξεχωρίσει.

Έτσι, λοιπόν, και για πρώτη φορά στον διαγωνισμό, η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision θα γίνει με μονοπλάνο. Αυτό σημαίνει ότι η Μαρίνα Σάττι “θα πρωταγωνιστεί” στην εμφάνισή της και όλα τα στοιχεία της παρουσίασης, θα μπαίνουν μέσα σε αυτό το πλάνο. Επομένως, δε θα υπάρχουν εναλλαγές στις κάμερες και τα πλάνα ως είθισται.

O Mads Enggaard στην επιμέλεια της τηλεοπτικής κάλυψης της ελληνικής συμμετοχής

Η ως άνω αποκλειστική είδηση έρχεται να προστεθεί στις αποκλειστικές πληροφορίες του EurovisionFun.com, σύμφωνα με τις οποίες ο Mads Enggaard αναμένεται να είναι ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής κάλυψης της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2024.

Ο Mads Enggaard έρχεται με την πολυετή εμπειρία του να ενισχύσει την εμφάνιση της Σάττι και αποτελεί ακόμα ένα όπλο στη φαρέτρα της φετινής ελληνικής αποστολής.

Φυσικά, την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ τη χορογραφία που θα δούμε επί σκηνής έχει επιμεληθεί ο Mecnun Giasar (Majnoon). To art direction έχουν αναλάβει, επίσης, οι NMR.

Η πορεία του “Ζάρι”

Όλη αυτή η θετική απήχηση, όχι μόνο εντός Ελλάδος, δε θα μπορούσε να μην αποτυπωθεί και στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών. Η δυναμική της ελληνικής συμμετοχής που έχει γίνει viral στα social media έχει οδηγήσει σε ένα ράλι ανόδου με τις αποδόσεις μας να μειώνονται συνεχώς και το “Ζάρι” να βρίσκεται στην έβδομη θέση των στοιχημάτων για τη νίκη στην Eurovision 2024.

Η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι και το “Ζάρι” θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό της 9ης Μαΐου και συγκεκριμένα στο πρώτο μισό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction video της ομάδας του ΕurovisionFun για το “Ζάρι“, παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα! 

Πηγή: skai.gr
22 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Nikolaos
    Nikolaos says:

    Αποκλείεται να είναι αυτό , γιατί αυτό δεν είναι «εύρημα» και δεν είναι κάτι που «δεν έχει ξανά γίνει».
    Το είδε κάνει η Ιρλανδία το 2021 και κόπηκε.
    Δεν κολλάει σε ένα dance τραγούδι που θέλει εντυπωσιακά πλάνα.
    Η Ελλάδα φέτος έχει πολύ έμπειρη ομάδα και δεν θα έχει επιλέξει τέτοια βλακεία.

    Απάντηση
    • Θωμάς
      Θωμάς says:

      Συμφωνώ μαζί σου, σίγουρα δεν είναι αυτό το εύρημα. Δεν περίμεναν τον Φωκά για να τους πει να κάνουν κάτι που ήδη είχαν κάνει με τη Μάντισσα . Η ” ιδεάρα” του Φωκά όπως την αποκάλεσε η Σάττι σίγουρα δεν είναι το μονοπλάνο

      Απάντηση
  2. Giorgad
    Giorgad says:

    Ελπίζω να αρέσει στους ξένους και σαν ιδέα γιατί αν δεν αρέσει θα φανεί και στα στοιχήματα,είδη υπάρχει μια στασιμότητα με το που είπαν πως θα ειναι

    Απάντηση
    • Maria
      Maria says:

      Η στασιμότητα ήταν από πριν και αυτό γιατί από πριν το 6ο από το 7ο τραγούδι είχαν κάπως μεγάλη διαφορά στις αποδόσεις οπότε θ πάρει αρκετές μέρες για να τον φτάσει

      Απάντηση
  3. Zari_climbing_to_the_top
    Zari_climbing_to_the_top says:

    Οταν ο Φωκάς σκηνοθετεί καλό ή πρωτότυπο τραγούδι, φέρνει και πρωτιές. Άλλωστε έχει φέρει πρωτιά και για Ελλάδα και για Ρωσία (2 φορές). Όταν όμως πρέπει να σκηνοθετήσει ανεμπνευστα τραγουδάκια της σειράς, τι να σου κάνει και αυτός… Ευτυχώς φέτος έχουμε τραγούδι που δημιουργεί ένα ξαφνιασμα και όχι το ποπακι που το ακούν όλοι οι ξένοι και λένε “α ωραία, ξέρουμε από τώρα ότι δεν πρόκειται αυτό να διεκδικήσει πρωτιά με τίποτα”. Να είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά κάνει επιτέλους, μετά από χρόνια και για μας τους Ελληνες, τη θέαση του διαγωνισμού πιο ενδιαφέρουσα και με σασπένς.

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται. Βέβαια σκηνικά θα δείξει πως είναι από την 2η πρόβα που θα έχουμε το απόσπασμα με το σωστό πλάνο και όχι το TikTok από την 1η πρόβα.

    Απάντηση
  5. Christos
    Christos says:

    Δεν ξερω αν με αρεσει ηβιδεα του μονοπλανου. Και το statement της Loreen ηταν καπως ετσι και υπηρχαν καποια πράγματα που δεν με κολλησαν. Απο την αλλη σε σκηνη 360 μοιρες ισως να φανει καλυτερα

    Απάντηση
  6. Δήμητρα
    Δήμητρα says:

    Ενδιαφέρον αλλά νομίζω ότι σε ένα ενεργητικό και χορευτικό τραγούδι όπως το Ζάρι δεν ταιριάζει μία τέτοια παρουσία.

    Απάντηση
  7. Τάκης
    Τάκης says:

    Δεν μου αρέσει καθόλου. Μακάρι να μην ισχύει.
    Η σκηνή φέτος έχει LED στο πάτωμα , για πρώτη φορά στην ιστορία έχει LED στην οροφή , τίποτα από όλα αυτά δεν θα φανεί με το μονοπλάνο. 🙁

    Απάντηση
  8. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Γιατί κάθε φορά που υπάρχει περίπτωση να πάμε καλά πρέπει να τα κάνουμε μαντάρα με τις σκηνικές παρουσίες?

    Απάντηση
  9. SimosP
    SimosP says:

    Δεν μπορεί να είναι αυτό το εύρημα γιατί έχουν πει ότι δεν έχει ξανά γίνει. Το έχει κάνει η Ολλανδία το 2015 και η Ιρλανδία το 2021.

    Απάντηση
    • Κώστας
      Κώστας says:

      Εγώ έχω καταλάβει γενικά ότι αυτή η εκπομπή δημιουργεί αρνητικό κλίμα γύρω από το κάθε τι έχει να κάνει με την ελληνική συμμετοχή και αυτό πιάνει κιόλας σε μερικούς.Ας περιμένουμε να δούμε αν όντως ισχύει αυτό με το εύρημα αλλά ακόμα και αν ισχύει ο Φωκάς φαίνεται ότι είναι επαγγελματίας αποκλείεται να ρισκάρε την τύχη του τραγουδιού το οποίο έχει κάνει τόσο χαμό για να κάνει κάτι το οποίο δεν είναι απολύτως σίγουρος ότι θα βγει σωστά στην σκηνή.

      Απάντηση
    • Μάριος
      Μάριος says:

      Πιστεύεις ότι ξέρουν τι έχει ξαναγίνει και τί όχι; Ή ότι ξέρει ο κόσμος; Πετάνε ένα “δεν έχει ξαναγίνει” για εντυπωσιασμό και ότι πιάσουν.

      Απάντηση
  10. Eurofan
    Eurofan says:

    δεν ξέρω αν έχετε το performance της Loreen στα Los40 music awards που το έχει χορογραφησει και ο Mecnun. αρα εγώ κάτι τέτοιο φαντάζομαι. we wait and see

    Απάντηση
  11. barbara
    barbara says:

    O Enggaard δεν είναι ο σκηνοθέτης; Ο Φωκάς τι δουλειά έχει να αποφασίζει για τα πλάνα;

    Όποιο κι αν είναι το «εύρημα» πάντως, καλό είναι να μη διαρρεύσει πριν τις πρόβες.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *