H Gali Atari άνοιξε το συλλαλητήριο για την επιστροφή των 129 ομήρων που απήγαγε η Χαμάς!

Η νικήτρια της Eurovision 1979, Gali Atari και μία από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες Ισραηλινές καλλιτέχνιδες, ήταν αυτή που άνοιξε το μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στην πλατεία Χατοφίμ, υπέρ της επιστροφής και των υπολοίπων ομήρων που κρατούνται ακόμα από την Χαμάς, τρεις μήνες σχεδόν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στα σύνορα του Ισραήλ με την Λωρίδα της Γαζάς.

Η Gali Atari που την ίδια ημέρα έκλεισε τα 70 της χρόνια, ερμήνευσε ένα τραγούδι που επανακυκλοφόρησε πρόσφατα και το οποίο είχε βγάλει στην πρώτη ιντιφάντα κατά του Ισραήλ.

Η ευχή και το αίτημά μου για τα 70α γενέθλιά μου είναι να επιστρέψουν και οι 129 εναπομείναντες απαχθέντες σπίτι με ασφάλεια και ταχύτητα.

Το 1979 το Ισραήλ με την Gali Atari κατάφερε να κερδίσει back to back, με ένα τραγούδι που εκτόξευσε την καριέρα της, βγάζοντας την μάλιστα και στο εξωτερικό, Το Hallelujah έγινε σύμβολο τόσο στο Ισραήλ, όσο και στο εξωτερικό, σύμβολο ειρήνης και συμφιλίωσης, κάτι που τόσο δοκιμάζεται και πάλι στις ημέρες μας στην περιοχή.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Euromix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *