Η εκπληκτική παρωδία του ΡΙΚ για το 4αρι της ΕΡΤ στην Eurovision 2023

Μία ανασκόπηση των τηλεοπτικών στιγμών που σημάδεψαν το 2023 με ένα όμως πιο χιουμοριστικό τρόπο, μετέδωσε το ΡΙΚ την τελευταία μέρα του χρόνου. Μεταξύ αυτών φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το 4 που έδωσε η κριτική επιτροπή της ΕΡΤ στην συμμετοχή του ΡΙΚ και τον Andrew Lambrou, μία βαθμολογία που στέρησε το τοπ10 από την κυπριακή συμμετοχή.

Στην εκπληκτική αυτή παρωδία, πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Χρήστος Γρηγοριάδης και Ελένη Σιδερά, αλλά και η Εύη Παπαμιχαήλ, η αρχηγός αποστολής της Κύπρου στο διαγωνισμό της Eurovision. Το σκετς διαδραματίζεται σε ένα κομμωτήριο, όπου η Εύη Παπαμιχαήλ έχει πάει για να χτενίσει τα μαλλιά της. Τελικά, αναγκάζεται να φύγει αφού αντί να ασχοληθούν με την κόμμωσή της, σχολιάζουν με πάθος την “προδοσία” της ΕΡΤ. Η Εύη Παπαμιχαήλ φεύγοντας αφήνει το φλυτζανάκι του καφέ της, το οποίο βλέποντας της οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί βλέπουν ένα 12αρι και αναρωτιούνται αν έχει φέτος δίπλα την ΕΡΤ;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΡΙΚ_CyBC (@rik_cybc)

Εσείς τι λέτε; Το 12αρι της Κύπρου φέτος θα έχει αποστολή φέτος στην ΕΡΤ;

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κώστας
    Κώστας says:

    Άμα το ΡΙΚ κρατήσει μανιάτικο στην ΕΡΤ και μας δώσει χαμηλό βαθμό η και τίποτα πιστεύω θα ήταν άδικο αν όντως έχουμε φέτος μια καλή σκηνική παρουσία με την Μαρίνα οι άνθρωποι που ασχολούνται φέτος στην ΕΡΤ με την eurovision δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτούς που δώσανε το 4αρι στην Κύπρο και αυτό το ξέρουν όλοι φαίνεται οπότε η οποία εκδικητική συμπεριφορά από πλευράς του ΡΙΚ δεν θα έχει κανένα απολύτως νόημα φέτος.

    Απάντηση
    • Π.Λ.
      Π.Λ. says:

      Μα σιγά και το έγκλημα ξέρω γω. Απλώς δράμα για το τίποτα. Δεν είναι λες και η Κύπρος έστειλε κανένα αριστούργημα που πήγαινε για νίκη φέτος και τους το στερήσαμε. Ένα μια χαρά τραγούδι ήταν αλλά σιγά που θα κάνουμε και θέμα μισό χρόνο μετά το 4αρι ξέρω γω.

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πραγματικά γέλασα πάρα πολύ!! Έτσι αξίζει στην ΕΡΤ και σαφώς και σχολιάστηκε/σχολιάζεται/διακωμωδείται ακόμα γιατί το 4 ήταν εσκεμμένο και αδιανόητο αν σκεφτεί κανείς τι αηδίες ψηφίστηκαν πιο ψηλά από την επιτροπή της ερτ… Ναι σαφώς δεν είναι αναγκη να ανταλλάσσουμε 12άρια, εξάλλου το ’15 δεν συνέβη αλλά αυτο το 4 ήταν αστείο. Δώσε 7-8…. Για όνομα κάπου σου άρεσε το καμπαρέ της Πορτογαλίας και ο Βέλγος περισσότερο! Και για να σταματήσουν οι γκρινιάρηδες ότι τα μεγαλοποιούμε φανταστειτε αν το ’21 το ΡΙΚ έδινε 4 στην Στεφανία και έχανε τη 10άδα. Ακόμα θα το σχολιάζαμε…
    Και ναι η Κύπρος φέτος έχασε τη δεκάδα εξαιτίας της ξεφτιλΕΡΤ. Αν δε δώσουν 12άρι στη Μαρίνα, θα είναι ξεκάθαρα “οφθαλμός αντί οφθαλμού” και θέλω να δω τις αντιδράσεις σας μετα… Θα είστε τόσο large; ειδικά αν λόγω της ψηφοφορίας του ΡΙΚ χαθεί μια καλή θέση.

    Απάντηση
  3. Κώστας
    Κώστας says:

    Κοίτα εμένα προσωπικά το σκετσάκι δεν με έκανε να ξεκαρδιστω κιόλας αλλά δεν μου φάνηκε καλή ιδέα παρόλο που έχει περάσει μίσος χρονος.Και ούτε για μένα το θέμα είναι τόσο η πράξη της ΕΡΤ αλλά με ενόχλησε ο λόγος που το έκανε.Δηλαδη δεν ήταν να πεις ότι η Κύπρος είχε στείλει ένα αισχος που δεν βλεποτανε και απλά δεν άρεσε τόσο στην επιτροπή, η ΕΡΤ είχε δώσει 12 στην Κύπρο και σε αρκετά χειρότερες της συμμετοχές αυτό όμως φαινόταν ότι ήταν μια κίνηση κομπλεξισμου είχαν καταλάβει ότι η Κύπρος θα έμπαινε δεκάδα και ήθελαν να το επισκιάσουν αυτό για να μη φανούν τόσο τα χάλια τα δικά τους.Αλλα όπως και να χει αυτά πρέπει να μείνουν στο παρελθόν όπως είπα πιο πάνω δεν υπάρχει λόγος το ΡΙΚ να κάνει οτιδήποτε εκδικητικό προς την ΕΡΤ φέτος.

    Απάντηση
    • Κώστας
      Κώστας says:

      Ναι συμφωνώ με αυτά που λες για την επιτροπή της ΕΡΤ όπως φαίνεται από αυτά που έγραψα από κει και πέρα όμως όχι δεν χρειάζεται να ανταποδωθεί η κακία Ελλάδα και Κύπρος είναι φίλες όχι έχθρες έχουμε μόνο ο ένας τον άλλον δεν έχουμε κανέναν άλλον σταθερό σύμμαχο και ναι εννοείται πως είναι κρίμα να χάσουμε μια καλή θέση και να πληρώσει η Ελλάδα τα σπασμένα της απαράδεκτης περσινής επιτροπής την οποία και η ΕΡΤ έδιωξε φέτος από το project eurovision.Οποτε αυτοί που το κάνανε αυτό το πλήρωσαν ΗΔΗ.

      Απάντηση
    • Tina
      Tina says:

      Συμφωνώ με την γνώμη σου σχετικά με το σκετσακι όπως επίσης ότι η Κύπρος δεν είχε ένα άσχημο τραγούδι για να δικαιολογείται τόσο χαμηλή βαθμολογια σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι της ΕΡΤ που επέλεξαν τον Βερνίκο φρόντισαν να μας μείνει η συμμετοχή μας το 2023 αξέχαστη με την αρνητική έννοια φυσικα

      Απάντηση
  4. Th16
    Th16 says:

    Λες και τους το χρωστάμε κάθε χρόνο 12αρι ξερωγω. Έχουμε κανονικοποιησει μια από τις παθογένειες του διαγωνισμού , τις οποίες και εκφράζουμε σταθερά με την Κύπρο πόσα χρόνια τώρα. Και αντί να χειροκροταει το μεγαλύτερο site της Eurovision στη χώρα, για αυτό , βρίσκει ευκαιρία να κριτικάρει τον φορέα μας που επέλεξε επιτροπή που ψήφισε για μια φορά επιτέλους αντικειμενικά. Αυτό δηλαδή που πρέπει να κάνουν οι επιτροπές και για αυτόν τον λόγο υπάρχουν και δεν ψηφίζει μόνο το κοινό. Να σας υπενθυμίσω λοιπόν ξανά ότι ο διαγωνισμός είναι διαγωνισμός τραγουδιού και μπορεί να συμμετέχουν χώρες , αλλά τα κριτήρια υποτίθεται ότι πρέπει να είναι μουσικά και όχι γεωπολιτικά. Αυτά!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *