Helena Paparizou

Ελλάδα: Η Έλενα Παπαρίζου δέχτηκε πρόταση να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2024!

Μέσα από την πρωινή εκπομπή του Alpha”Super Κατερίνα”, ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε ότι η Έλενα Παπαρίζου, δέχτηκε, από πολύ νωρίς το καλοκαίρι, πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στην Eurovision 2024, με αφορμή τα 50 χρόνια παρουσίας, της χώρας μας στον διαγωνισμό.

Ωστόσο, η ίδια αρνήθηκε, με αποτέλεσμα, να κινηθούν στην επόμενη τους επιλογή, η οποία ήταν η Μαρίνα Σάττι. Παρ’ όλα αυτά, η Έλενα Παπαρίζου και η ομάδα της δεν αποκλείουν μια μελλοντική συμμετοχή στον διαγωνισμό, όταν και η ίδια θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για την επιλογή της Έλενας Παπαρίζου για την θέση της σχολιάστριας της μετάδοσης της Eurovision 2024, αλλά και για την εκπομπή που φημολογείται ότι θα παρουσιάσει η ίδια, με αφορμή και τη συμπλήρωση 50 ετών παρουσίας της Ελλάδας στον διαγωνισμό.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο:

Με την επέτειο φέτος των 50 ετών της παρουσίας της χώρας μας στο διαγωνισμό και το γενικότερο restart που επιχειρεί η ΕΡΤ, η επιλογή που προκρίνεται για τη θέση της σχολιάστριας, είναι αυτή της Έλενας Παπαρίζου, της μοναδικής μας νικήτριας στον θεσμό, με ένα ακόμα πρόσωπο φυσικά να την πλαισιώνει.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΡΤ και ως προς το κομμάτι αυτό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

16 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Για να μην αποδέχτηκε την πρόταση δεν θα είχε εκείνο το τραγούδι που θα ένιωθε ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά αλλιώς για ποιο λόγο να ξανασυμετασχει αν είναι να φέρει μια πέμπτη η τρίτη θέση.

    Απάντηση
  2. Music -Man
    Music -Man says:

    Άμαν και αυτή, ποτε θα είναι έτοιμη δηλαδή? Όταν αδυνατίσει? Αστειεύομαι… Ελπίζω να μην φτάσει τα 50 της για να ξαναπάει…Δηλαδή όταν πήρε μέρος με το Survivor για την Σουηδία στο Μελοντιφεστιβαλεν- πως διάολο λεγεται- ηταν έτοιμη?

    Απάντηση
    • Christos
      Christos says:

      Ναι ηταν πανέτοιμη. Ειχε ενα πολυ ωραιο τραγουδι και ηταν καταπληκτική στη σκηνη, επάξια θα εκπροσωπούσε τη Σουηδία. Αν δεν εχει κατι ανάλογο εστω, ποιος ο λογος να θελει να ξαναπροσπαθησει?

      Απάντηση
      • Music-Man
        Music-Man says:

        Σιγά το ωραίο τραγούδι! Ενα τραγούδι της οκάς ήταν! Την ματαιοδοξια της ήθελε απλα να γυαλίσει και να ξανάρθει και πάλι στο προσκήνιο! Ειπε απλά, να δοκιμάσει με τη Σουηδία!

        Απάντηση
        • Christos
          Christos says:

          Καλα εμενα με αρεσε. Οπως και σε πολλούς αλλους. Δεν ειναι ευκολο να βγεις εστω και 4η στο Melodifestivalen και εκεινη τη χρονια ειχε πολλα καλα τραγούδια κατα την γνωμη μου.

          Απάντηση
          • Music -Man
            Music -Man says:

            Δεν αντιλέγω, αλλά για νικήτρια της ΕV, και Παπαρίζου τι βρήκα μέτριο. Κατώτερο του ονόματος της Αν ποτέ το αποφασίσει πρέπει να πάει με μπαλάντα τώρα, γιατί η φωνή της και ωριμάσει έχει, και η ίδια δεν είναι για κουνήματα και χορευτικά. Και το λέω γιατί έχει μεγαλώσει πλέον, και στατικά, με ωραίο act, θα τα πήγαινε πολύ καλά.!

  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Θα την ήθελα με μια ρυθμική μπαλάντα τύπου hold me closer…
    Για να μη δέχτηκε, αν όντως ισχύει ότι της έγινε πρόταση πρόταση κι όχι απλώς αναφέρθηκε το όνομα της γιατί στο Πουλόπουλο δεν έχω εμπιστοσύνη, τότε θα έχει τους λόγους της.
    ΥΓ: τα αστεία περί κιλών μόνο αστεία δεν είναι
    ΥΓ2: ναι λογικά υπάρχει αβεβαιότητα στην ομάδα της Σαττι. Κούνια που σας κουναγε.

    Απάντηση
  4. Vasilis
    Vasilis says:

    Η Παπαρίζου θέλει να ξαναπάει αλλά μόνο για να ξανά κερδίσει η top3. Δεν θα πάει απλά για να πάει… Αν βρεθεί το παρά πολύ καλό τραγούδι που θα την ξαναπάει στη κορυφή τότε σίγουρα θα το κάνει, το χει πει και σε συνεντεύξεις της.
    Ερώτηση: Ρε παιδιά στη Φουρέιρα γιατί δεν κάνουν πρόταση;; Θα λυθεί το μυστήριο αυτό γιατί δεν την θέλουν ακόμα και μετά την παρολίγον νίκη της;; Να μη θέλουν τη Ζοζεφίν ναι να το καταλάβω. Η Κύπρος πέφτει στα πόδια της, αλλά αυτή αν πάει θα είναι μόνο για την Ελλάδα αυτή τη φορά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *