Ελλάδα: Το δελτίο τύπου της ΕΡΤ για το βιντεοκλίπ του “ZARI”!

Κυκλοφόρησε πριν από λίγα λεπτά το “ZARI“, το τραγούδι με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Σχεδόν ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του τραγουδιού, η ΕΡΤ εξέδωσε το καθιερωμένο δελτίο τύπου το οποίο αναφέρεται στο τραγούδι, το βίντεο κλιπ, το κόνσεπτ του και γενικότερα στις σημαντικότερες λεπτομέρειες που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2024.

Αναλυτικότερα, το δελτίο τύπου αναγράφει:

Μπορείτε να ακούσετε το “ZARI” μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Καλή Επιτυχία Ελλάδα! Καλή Επιτυχία Μαρίνα!

Πως σας φάνηκε η ελληνική συμμετοχή; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2024!

Πηγή: ΕΡΤ

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Δεν μου άρεσε ίσως αν το ακούσω αρκετές φορές αλλάξω γνώμη δεν είναι ένα τραγούδι που μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα περάσει τον ημιτελικό.

    Απάντηση
  2. Jim
    Jim says:

    θα περάσει. Αυτό είναι σίγουρο. Με μόνο televoting αν είναι δυνατή η χορογραφία και η όλη σκηνική παρουσία, θα προκριθεί.

    Απάντηση
  3. T.R
    T.R says:

    Dierotoume pos tha parousiasti skinika kai na ehi sinehomeno optiko endiaferon. Eki pou korifonete (sto tatata), istera ginete flat. Persi tin idia aporia iha me tin Austria kai epese stin pagida tou “diskola stinete skinika avto to tragoudi”.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *