Ισραήλ: H Eden Golan δεν θα παρελάσει στο τυρκουάζ χαλί, τιμώντας την ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος!

Τα ισραηλινά media μεταδίδουν πως η Eden Golan, δεν θα παρελάσει στο Τυρκουάζ χαλί την Κυριακή 5 Μαίου, τόσο για λόγους ασφαλείας, όσο και θέλοντας να τιμήσει την ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος.

Ένα μεγάλο και πολύπλοκο σχέδιο ασφαλείας ετοιμάζουν για την Eden Golan τόσο οι Σουηδοί διοργανωτές, όσο και οι ισραηλινές υπηρεσίες ασφαλείας. Η Eden Golan που μετά την νίκη της στο HaKokhav Haba και την ανάδειξη της ως εκπροσώπου του Ισραήλ στην Eurovision 2024, δέχεται πολλές διαδικτυακές επιθέσεις, θα περιορίσει στο minimum τις εμφανίσεις της στο Μάλμε.

Στο πλαίσιο αυτό είναι και η απόφαση της Ισραηλινής δημόσιας τηλεόρασης, η Eden Golan να μην παρελάσει στο τυρκουάζ χαλί, μαζί με τους υπόλοιπους 36 καλλιτέχνες που συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5/5 και ουσιαστικά σηματοδοτεί την έναρξη της Eurovision 2024.

Τόσο για λόγους ασφαλείας, αλλά και για να τιμήσει την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος, η Eden Golan δεν θα δώσει το παρών στην πανηγυρική αυτή εκδήλωση.

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ εντείνονται οι πιέσεις από τους καλλιτέχνες διάφορων χωρών, που δεν επιθυμούν την παρουσία του Ισραήλ στο Μάλμε, κάτι που η EBU έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να συμβεί, λέγοντας πως η ισραηλινή δημόσια τηλεόραση πληροί όλες τις προϋποθέσεις ώστε να λάβει κανονικά μέρος, υπενθυμίζοντας σε όλους, πως ο διαγωνισμός της Eurovision είναι ένα μη πολιτικό γεγονός.

Προς το παρόν η Eden Golan βρίσκεται σε φάση ηχογράφησης του τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στην Eurovision 2024 και το οποίο τις επόμενες εβδομάδες θα δοθεί στη δημοσιότητα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *