Άγιος Μαρίνος: Με το “Pazza” η Loredana Bertè στο Una Voce per San Marino!

Έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης του Αγίου Μαρίνου για την λίστα των εννιά καταξιωμένων καλλιτεχνών που θα λάβουν στο Una Voce per Sanmarino, τον εθνικό τελικό της χώρας για τον διαγωνισμό της Eurovision. Ανάμεσα στα ονόματα και η Loredana Bertè, η οποία θα λάβει μέρος με την συμμετοχή της στο φετινό Sanremo, Pazza.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η SMRTV, οι συζητήσεις για την συμμετοχή της Loredana Bertè στο Una Voce per Sanmarino ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες και ακόμη δεν είναι 100% επιβεβαιωμένη. Εφόσον η Loredana Bertè δεν λάβει τελικά μέρος, δεν θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλο καλλιτέχνη.

Το τραγούδι με το οποίο η Loredana Bertè θα συμμετάσχει καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι ο Pazza, ένα τραγούδι που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και την έφερε στην έβδομη θέση της τελικής κατάταξης του Sanremo 2024.

Το Μάλμε είναι μία ιδιαίτερη πόλη για την Loredana Bertè, αφού στην ίδια πόλη η αδερφή της Mia Martini, που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, κατέλαβε την τέταρτη θέση για την Ιταλία στην Eurovision 1992 με το τραγούδι Rapsodia.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2024 στο Teatro Nuovo της Dogana.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *