Nutsa Buzaladze

Γεωργία: H Nutsa Buzaladze επιβεβαιώνει ότι δεν θα τραγουδήσει μπαλάντα!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια και εκπρόσωπος της Γεωργίας στην Eurovision 2024, Nutsa Buzaladze αποκάλυψε στα instastories, πληροφορίες σχετικά με το τραγούδι.

Συγκεκριμένα ανάφερε ότι δουλεύει παρά πολύ για την Eurovision γιατί είναι το όνειρο που ήθελε να πραγματοποιήσει από μικρή ηλικία. Αποκάλυψε ότι ηχογράφησε αρκετά τραγούδια στο στούντιο, μετά κατέληξαν σε τρία κομμάτια και επομένως στο επικρατέστερο. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει σιγά σιγά το βίντεο κλιπ και το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις αρχές Μαρτίου.

Στις αρχές Μαρτίου, θα ακούσετε το τραγούδι μου στη Eurovision και θα δείτε το βίντεο. Μάλλον μαντέψατε ότι δεν είναι μπαλάντα. Δεν θα πω τίποτα άλλο. Αυτή η παράσταση είναι κάτι που έχω ονειρευτεί.

Όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγες μέρες και σε προηγούμενο μας άρθρο, η Nutsa Buzaladze βρισκόταν στο στούντιο με τον πασίγνωστο συνθέτη Darko Dimitrov. 

Υπενθυμίζουμε, ότι περισσότερα από 300 τραγούδια, κατατέθηκαν για την καλλιτέχνιδα για τον επερχόμενο διαγωνισμό.

Τα περισσότερα εκ των οποίων υπογράφουν ξένοι συνθέτες. Η διαδικασία αξιολόγησής των υποψηφίων τραγουδιών έχει ξεκινήσει, ωστόσο δεν υπάρχει, προς το παρόν, επικρατέστερη συμμετοχή. Ανάμεσά τους βρίσκονται αρκετές αξιόλογες προτάσεις, τις οποίες θα εξετάσει η ίδια η Nutsa, η οποία θα έχει και τον τελικό λόγο στην επιλογή του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει στο Μάλμε.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Γεωργίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *