olly alexander uk bbc

Ηνωμένο Βασίλειο: Ακούστε ένα snippet του τραγουδιού Dizzy!

Νωρίτερα σήμερα μάθαμε ότι το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Olly Alexander στη σκηνή του Μάλμε λέγεται Dizzy. Πριν λίγο ο Olly έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser του τραγουδιού!

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει βάλει ψηλά τον πήχη για τη Eurovision 2024. Ακόμη και σε αυτό το πρώιμο στάδιο, επικρατεί ενθουσιασμός και ανυπομονησία με την επιλογή του Olly Alexander, ενός καλλιτέχνη που έχει φτάσει στην κορυφή των βρετανικών charts και είναι πολύ δημοφιλής σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η ομάδα πίσω από το “Dizzy”

Ο Olly Alexander έχει έναν ισχυρό σύμμαχο στο πλευρό του για τη Eurovision. O Danny L. Harle, παραγωγός της Dua Lipa, έχει επιμεληθεί τη συμμετοχή του Olly Alexander. Ο Danny είναι ο εγκέφαλος πίσω από την τελευταία μεγάλη επιτυχία της Dua “Houdini ” και πιθανότατα θα είναι ο executive producer στο επερχόμενο τρίτο στούντιο άλμπουμ της.

Ποιος είναι ο Olly Alexander;

Ο 33χρονος Olly Alexander είναι τραγουδιστής και ηθοποιός από την Αγγλία. Είναι περισσότερο γνωστός  ως τραγουδιστής των Years & Years , ενός από τα πιο επιτυχημένα γκρουπ στο Ηνωμένου Βασιλείου και ως Ritchie Tozer στη δραματική σειρά του Channel 4 “It’s a Sin”. Ο Alexander έχει προταθεί πολλές φορές στα Brit Awards καθώς και σε πολλά άλλα βραβεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Ηνωμένο Βασίλειο, η διοργανώτρια χώρα της Eurovision 2023, εκπροσωπήθηκε τον Μάιο από τη Mae Muller με το “I Wrote A Song”. Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για ένα fan-favorite, η Mae δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των Βρετανών και τερμάτισε προτελευταία με 24 βαθμούς.

Πώς σας φάνηκε το δείγμα του τραγουδιού; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ακούγεται άκρως ραδιοφωνικό αλλά προσωπικά δεν ξέρω πως θα στηθεί για να ξεχωρίσει στο διαγωνισμό. Σίγουρα όμως δεν θα είναι κακο αλλά επίσης σίγουρα για εμένα, δεν αξίζει να πλασάρεται τόσο ψηλά…
    Μια γύρα να κάνεις στους εθνικους τελικούς 10 τέτοια θα βρεις.

    Απάντηση
  2. Ruby
    Ruby says:

    Τώρα αυτό το τραγούδι είναι δεύτερο στα στοιχήματα και φαβορί για νίκη; Όταν κυκλοφορήσουν όλα τα τραγούδια της φετινής διοργάνωσης θα δούμε πολλές αλλαγές στα στοιχήματα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *