Κύπρος: Η Melissa Mantzoukis στηρίζει την Silia Kapsis και τον Δημήτρη Κοντόπουλο!

Με μία ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Melissa Mantzoukis διαλύει τις όποιες κακόβουλες φήμες είχαν κυκλοφορήσει το προηγούμενο διάστημα, μετά την ανακοίνωση ότι η Κύπρος θα συμμετάσχει στην Eurovision 2024 με το Liar το τραγούδι με το οποίο είχε διεκδικήσει η ίδια την ελληνική εκπροσώπηση την περσινή χρονιά.

Η Melissa Mantzoukis κοινοποίησε απόσπασμα από τις δηλώσεις του Δημήτρη Κοντόπουλου στον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου την χαρακτήρισε ως μεγάλη αδικημένη και ότι θα ήταν μία καλλιτέχνιδα που θα ήθελε να δει να εκπροσωπεί την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. Συνόδευσε την κοινοποίηση με ένα emoji καρδιάς, αλλά και ευχαριστώ. Η κίνηση αυτή της Melissa, αποδεικνύει πως οι σχέσεις της με όλη την ομάδα παραμένουν ιδανικές και καμία ενόχληση δεν υπήρχε από μεριάς της, αφού είναι κάτι το πολύ σύνηθες ένα τραγούδι να αλλάζει καλλιτέχνη πριν τελικά κυκλοφορήσει επισήμως.

Η Silia μας αποκάλυψε κατά την παραμονή μας στην Κύπρο, πως έχει ήδη μιλήσει με την Melissa, η οποία και της ευχήθηκε καλή επιτυχία όταν ανακοινώθηκε πως επελέγη από το ΡΙΚ για την Eurovision 2024. H Melissa Mantzoukis στηρίζει την Silia Kapsis και όλη την ομάδα και παρά τους ευσεβείς πόθους διαφόρων, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, κάτι που αποδεικνύεται και από τα παραπάνω.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Music -Man
    Music -Man says:

    Μπράβο στην Μelissa! Ακομπλεξαριστη! Η ΕΡΤ να έκανε μαντάρα πέρσι, και αυτό το καταλάβαμε όλοι. Και με αυτήν τα έχει, όχι με τους δημιουργούς! Άντε, με την Κύπρο κάποια στιγμή, γιατί με Ελλάδα και ΕΡΤ δεν….χαχαχαχα

    Απάντηση
  2. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Γιάννη (και υπόλοιποι), λες το story να σημαίνει ότι μπορεί και να αποπειραθεί ξανά να εκπροσωπήσει την Ελλάδα; Ίσως με μια πρόταση από τον Κοντόπουλο;

    Απάντηση
  3. Ben
    Ben says:

    Για τη Μελίσσα δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά τη Στεφάνια θα ήθελα 100% να την ξαναδώ στο μέλλον στη σκηνή της Eurovision. Αυτό που λέει ο Κοντοπουλος ισχύει, σκεφτείτε με ποσό μεγάλη διαφορά θα κέρδιζε το 2016 η Ρωσία αν οι επιτροπές δεν ήταν εναντίον της για πολιτικούς λόγους.

    Απάντηση
  4. Greco London
    Greco London says:

    Μπράβο της. Αν ήταν λίγο πιο έξυπνη θα απέσυρε τη δικαστική διαμάχη γιατί δεν υπάρχει δημόσιος φορέας που θα ξέρεις πως, αθώα η’ ενοχή, έχει εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη και θα της δώσει την ευκαιρία.. Έχει το ταλέντο σίγουρα απλά θέλει έναν ικανό μάνατζερ και κια δισκογραφική για αρχή, για να την καθοδηγεί γιατί πιστεύω οδηγήθηκε από το συναίσθημα. Και να κερδίσει τη δικη, δεν νομίζω να την οφελήσει κάπου εκτός από μια δικαίωση και κάποιες χιλιάδες ευρώ!!!

    Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πιστεύω κάποια στιγμή θα τη δούμε στη Eurovision! Μα με την Ελλάδα μα με την Κύπρο μα με τη Γερμανία.
    Γνώμη μου ότι το liar ταίριαζε περισσότερο στη φωνή της.

    Απάντηση
  6. Vasiils
    Vasiils says:

    Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Μακάρι ο Κοντόπουλος να γράψει μια δυνατή μπαλάντα που να αναδεικνύει τη φωνάρα της Melissa και την προτείνει του χρόνου στο ΡΙΚ και να πάει με Κύπρο. Ήταν πολύ στενάχωρο όλο αυτό πέρσι και πρέπει να της δωθεί οπωσδήποτε η ευκαιρία είτε με τα κυπριακά είτε με τα γερμανικά χρώματα ( αν και δεν νομίζω οι Γερμανοί να στείλουν κάποιον που να είναι ελληνικής καταγωγής).
    Με Ελλάδα δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *