Μάλτα: Η σειρά εμφάνισης του τελικού του MESC 2024!

Νωρίτερα σήμερα το PBS, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Μάλτας, έδωσε στη δημοσιότητα τη σειρά εμφάνισης του τελικού του MESC, μέσω του οποίου θα επιλεγεί η συμμετοχή της χώρας για τον ερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision.

Αναλυτικά η σειρά εμφάνισης:

  1. Janvil – “MAN”
  2. Haley Azzopardi – “Tell Me That It’s Over”
  3. Erba – “Sirena”
  4. Nathan – Ghost”
  5. Lisa Gauci – “Breathe
  6. Sarah Bonnici – Loop”
  7. Greta Tude – “Topic (Bla Bla)”
  8. Miriana Conte – “Venom”
  9. Ryan Hili – “Karma”
  10. Gail – Wildcard”
  11. Denise – “Mara”
  12. Matt Blxck – “Banana”

MESC 2024

Αύριο 3 Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί η τελική βραδιά του MESC 2024, όπου θα δούμε όλους τους φιναλίστ να ερμηνεύουν τα τραγούδια τους σε στούντιο του PBS.

Οι εμφανίσεις των διαγωνιζομένων μαγνητοσκοπήθηκαν τον Δεκέμβριο. Μετά τις εμφανίσεις τους, μια κριτική επιτροπή από κοινού με την ψηφοφορία του κοινού θα αποφασίσουν τον εκπρόσωπο του αρχιπελάγους της Μάλτας στον διαγωνισμό.

Επιπλέον, φέτος εκτός από βραβεία για τη δεύτερη και την τρίτη θέση, θα απονεμηθούν βραβεία για τον συμμετέχοντα με το καλύτερο μουσικό βίντεο καθώς και για το καλύτερο νέο ταλέντο.

Οι περσινοί νικητές του MESC 2023 ήταν οι  The Busker με το “Dance (Our Own Party)” χωρίς να καταφέρουν να προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό τερματίζοντας στην 15η θέση του πρώτου ημιτελικού με τρεις βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Μάλτας στην Eurovision 2024, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: TVM

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *