Fokas Kontopoulos

Δημήτρης Κοντόπουλος: ”Θα χαρώ αν ο Φωκάς Ευαγγελινός σκηνοθετήσει την Μ. Σάττι”!

Με αφορμή τα γυρίσματα του video clip του Liar, που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη Λεμεσό, ο επιτυχημένος Έλληνας δημιουργός Δημήτρης Κοντόπουλος, έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στην εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα και στον Γιάννη Πουλόπουλο.

O γνωστός δημιουργός και μουσικός παραγωγός αναφέρθηκε στην Silia Kapsis, αλλά και στο τραγούδι Liar, του οποίου το demo, έχει ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, σε διάφορες εκδοχές. Φυσικά, αναφέρθηκε και σε πολλά γνώριμα πρόσωπα του διαγωνισμού, όπως η Στεφανία, η Μελίσσα Μαντζούκη, η Μαρίνα Σάττι και ο Σάκης Ρουβάς.

”Πρώτη φορά πάμε στην Eurovision με την Κύπρο και είναι μεγάλη μας τιμή. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τραγούδι ξεκινάει από έναν καλλιτέχνη και πηγαίνει σε έναν άλλον. Είχε γίνει και με το Euphoria. Πέρσι, στεναχωρήθηκα για την Μελίσσα. Είναι πολύ ταλαντούχα. Η Σήλια είναι φανταστικό παιδί και φανταστική τραγουδίστρια. Είναι χορεύτρια και ο συνδυασμός στη σκηνή είναι πολύ καλός. Θα ήθελα να είμαστε στο Top10. Φέτος, δεν θα είμαστε με τον Φωκά Ευαγγελινό, αλλά δεν πειράζει. Θα χαρώ αν σκηνοθετήσει την Μαρίνα Σάττι. Είναι πολύ καλή και μπορεί να πάει πάρα πολύ καλά. Ο Σάκης δεν έχει παράπονο, που δεν έχει κερδίσει την Eurovision. Στην Eurovision θα πήγαινα ξανά με την Στεφανία, αλλά και στην Μελίσσα πρέπει να δοθεί η ευκαιρία”.

Δείτε όλες του τις δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο:

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, γράφει ιστορία φέτος στον διαγωνισμό της Eurovision. Συγκεκριμένα, η Κύπρος είναι όγδοη χώρα που θα εκπροσωπηθεί με σύνθεση του. Κανένας άλλος συνθέτης δεν έχει αυτό το ρεκόρ, να έχει δηλαδή συμμετάσχει στον διαγωνισμό με τόσες διαφορετικές χώρες!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Δεν έχει ηχογραφηθεί καν το τραγούδι γιατί δεν έχει πάρει τη μορφή που θέλουν. Κάτι δεν τους αρέσει. Και έχουν ήδη πλησιάσει τον Φωκά για την σκηνοθεσία. Κουτάκια, λίμνες δηλαδή και η Μαρίνα Σαττι θα βγει σαν μπουζουξου, ημίγυμνη. Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο. Λυπάμαι τα λεφτά που δίνω μέσω ρεύματος για την ΕΡΤ, που αντιμετωπίζει τον διαγωνισμό σας πανηγυρακι και νιώθει άσχημα που το αποτέλεσμα είναι για τα πανηγύρια.

    Η ΕΡΤ συνεχίζει την κλασική της συνταγή. Από εκεί που έταζαν εθνικούς τελικούς τύπου Σουηδίας, φτάσαμε ξανά σε απευθείας ανάθεση χωρίς να υπάρχει καν τραγούδι. Τις άλλες χρονιές είχαμε τουλάχιστον τραγούδι και τον καλλιτέχνη.

    Κάθε χρόνο και χειρότερα; Για να δούμε.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *