ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μία superstar της Ελλάδας guest στον Πρώτο Ημιτελικό!

Μπορεί η Ελλάδα να μην διαγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό, αλλά το ενδιαφέρον των Ελλήνων τηλεθεατών για τον ημιτελικό στις 7 Μαίου δεν θα είναι μόνο η Silia Kapsis και η κυπριακή συμμετοχή. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες μία αγαπημένη superstar της χώρας μας, που συμμετείχε και στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision θα δώσει το παρών ως guest!

Πέραν από την Sertab Erener που η ίδια αποκάλυψε πως θα τραγουδήσει στη Eurovision 2024, χωρίς να προσδιορίζει αν αυτό θα είναι στον τελικό ή σε κάποιο από τους ημιτελικούς, δε γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ποιους άλλους καλεσμένους θα φέρουν οι Σουηδοί διοργανωτές. Γνώριμη τους όμως τακτική είναι να φέρνουν eurostars από προηγούμενες χρονιές, προκειμένου να ερμηνεύσουν επί σκηνής τις συμμετοχές τους, που επί το πλείστον έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στο διαγωνισμό.

Έτσι, οι τηλεθεατές στον πρώτο ημιτελικό στις 7 Μαίου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και μία αγαπημένη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα. Θα αφήσουμε τους διοργανωτές να αποκαλύψουν τις υπόλοιπες λεπτομέρειες, ώστε να μην σας χαλάσουμε αυτή την πολύ όμορφη έκπληξη.

Υπενθυμίζουμε πως στον πρώτο ημιτελικό διαγωνίζεται η Κύπρος με την Silia Kapsis και στον δεύτερο ημιτελικό η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

16 ΣΧΟΛΙΑ
  1. C.G
    C.G says:

    Ελληνίδες σούπερ σταρζ σχετιζόμενες με Γιουροβίζιον είναι 5. Παπαρίζου, Βίσση, Γαρμπή, Φουρέιρα. Θα έβαζα Μαρινέλλα αλλά την αποκαλεί κάποιος λέτζεντ του θεσμού και όχι τόσο σούπερ σταρ. Απορρίπτονται Παπαρίζου, Φουρέιρα λόγω ότι συμμετείχαν πρόσφατα ως interval acts οπότε μένει Βίσση Γαρμπή. Αν κρίνω από το ότι κάλεσαν την Σερταμπ νομίζω θα είναι χρονικά κάπου εκεί στα 00’ς και όχι τόσο πίσω στα 90’ς. Να είναι κανένα Καλομοιράκι; Αλλά σούπερ σταρ μάλλον δεν θα την έλεγε ο Γιάννης. Τεσπά θα δούμε.

    Βλέπω μια προσπάθεια φέτος με τα ιντερβαλ ακτς να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των νότιων χωρών και των βαλκανίων, να τους ταρακουνήσουν συναισθηματικά μήπως επιστρέψουν. Θα δούμε.

    Απάντηση
  2. Ben
    Ben says:

    Όλο το Twitter γράφει οτι η παπαριζου θα είναι guest, κι εσεις κανετε σαν το κακομαθημένο παιδάκι στο σχολείο που γελούσε όλη μέρα μόνο του και όταν το ρωτούσαν οι αλλοι γιατί γελάς, ελεγε δεν μπορώ να σας πω. Αν εχετε κάποιο νέο και ειδικά αποκλειστικό δεν υπάρχει λόγος να βγάζετε άρθρα και να μην λέτε ποιο είναι το αποκλειστικό. Δες παρακολουθούμε για πρωτιές και για τις εγκυρες αποκλειστικότητες που εχετε, μην το ξεχνάτε αυτό.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαλύψουμε τπτ άλλο, πέραν αυτού που αναφέραμε στο σάιτ μας. Αν δεν σας αρέσει η αρθρογραφία μας μπορείτε να μην μας παρκαολουθείτε. Πολλές φορές για διάφορους λόγους δεν είναι δυνατό να αποκαλύψεις τα πάντα, έτσι λειτουργεί η δημοσιογραφία όταν θες να σεβεσαι τις πηγές σου. Το τούιτερ πηρε το άρθρο μας κ κάνει απλα μια εικασία, δεν σημαινει ότι εχει κ δικαιο. Καλό θα είναι να μην ειστε προσβλητικός, είναι η τελευταία φορά που εγκρίνουμε προσβλητικό σας σχόλιο. Μπορείτε να κάνετε κριτική, όχι όμως με προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Ότι είμαστε ας πούμε κακομαθημένοι, γτ δεν γράφουμε το όνομα. Κ για να σου απαντήσω λοιπόν κ εγώ στον προσωπικό σου χαρακτηρισμό, ίσως δεν είμαι εμείς κακομαθημένα παιδάκια, αλλά κάποιοι εκ των αναγνωστών …

      Απάντηση
  3. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Καλή Σαρακοστή σε όλους!

    Το μυαλό πάει κατευθείαν στη Έλενα, αλλά προσωπικά θα ήθελα να γίνει η έκπληξη και να είναι κάποια άλλη!
    Για παράδειγμα η Άννα, η Καλομοίρα ή η Καίτη!

    Απάντηση
  4. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Τέσσερα άτομα που μου ήρθαν στο μυαλό και πιστεύω ότι ένα από αυτά θα είναι:

    1. Ελένη Φουρέιρα – Η εμφάνιση πραγματοποιείται στον πρώτο ημιτελικό, όπου διαγωνίζεται η Κύπρος (η χώρα με την οποία διαγωνίστηκε το 2018) και είναι ο ορισμός της Σούπερ Σταρ. Επίσης, το “Fuego” ήταν μεγάλο χιτ στη Σουηδία.

    2. Ήβη Αδάμου – Αν και όταν ακούς τη λέξη “Σούπερ Σταρ”, μοιραία δεν είναι το πρώτο άτομο που σου έρχεται στο μυαλό, παρόλα αυτά οι Σουηδοί λάτρεψαν το “La La Love” περισσότερο ακόμη και από το “Euphoria”. Θυμάμαι την εποχή εκείνη που το τραγούδι βρισκόταν μέχρι και στην πρώτη θέση των Σουηδικών Τσαρτ, έχοντας πολυπλατινένιες πωλήσεις.

    3. Άννα Βίσση – Ο ορισμός της Σούπερ Σταρ.

    4. Μαρινέλλα – Πρώτη εμφάνιση της Ελλάδας και είναι επίσης μια γυναίκα θρύλος.

    Απάντηση
    • Stathis
      Stathis says:

      Περισσότερες πιθανότητες για μενα να είναι η Έλενα που επίσης είναι super star με πλατινένιες πωλήσεις για το My number one που έμεινε για μήνες στην 2η θέση των σουηδικών charts παρά η Αδάμου ή η Βισση που δεν θα έλεγα ότι έκανε ιδιαίτερη αίσθηση με τις συμμετοχές της πλην της Κύπρου το 1982. Η Φουρειρα ναι θα μπορούσε αλλά προσωπικά δεν θα ήθελα να την ξαναδώ, θα δουμε

      Απάντηση
      • Γιάννης
        Γιάννης says:

        Και σε εμένα η Έλενα ήρθε αμέσως στο μυαλό μου όταν διάβασα την ανακοίνωση. Ωστόσο, κάπου αναφέρθηκε ότι δεν πρόκειται για αυτήν. Διαφορετικά, θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.

        Απάντηση
  5. dimmis
    dimmis says:

    Re paidia 2 Ellinides supertar uparxoune mono, VIcky Leandros kai Nana Mousxouri, kai ante gia to thema tis Souidias tha pw tin Paparizou episis, Pies Adamou kai Kalomoires, den einai superstar oute kan stin Ellada

    Απάντηση
  6. Gus
    Gus says:

    Μου αρέσει ότι κανείς δεν αναφερει τη Βίκυ Λέανδρος…
    Αντίθετα είδα να γράφουν την Ήβη Αδάμου….δηλαδή ούτε καν …

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *