Ελλάδα: Η τηλεθέαση του “Eurovision σε είδον”!

Εχθές το βράδυ σε μια ειδική εκπομπή της ΕΡΤ, έλαβαν χώρα τα αποκαλυπτήρια της ελληνικής συμμετοχής για τη Eurovision 2024. Με οικοδεσπότες το αγαπημένο δίδυμο της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον“, Τζένη Μελιτά και Φώτη Σεργουλόπουλο, Ελλάδα και Ευρώπη υποδέχτηκαν το “Ζάρι”, τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι.

Το παρών στην εκπομπή έδωσαν και οι φετινοί σχολιαστές της ΕΡΤ, Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, καθώς και ο μοναδικός Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος επιστρέφει φέτος με τα ελληνικά χρώματα ως καλλιτεχνικός διευθυντής της εμφάνισης στο Μάλμε.

Το “Ζάρι” ενθουσίασε το ελληνικό κοινό, γεγονός που αποτυπώνεται σε πλειάδα αναρτήσεων στα social media αλλά και στις προβολές του επίσημου βιντεοκλίπ, το οποίο έχει φτάσει στην κορυφή των trends του ελληνικού YouTube και όχι μόνο. Παρά το υψηλό ενδιαφέρον του κοινού, το “Eurovision σε είδον” δεν έλαβε την ίδια αγάπη από το τηλεοπτικό κοινό σε ό,τι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης και περιορίστηκε σε μονοψήφια νούμερα.

Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό συγκέντρωσε τηλεθέαση της τάξης του 7,7%, ενώ στο σύνολο κυμάνθηκε στο 6,7%.

Με το “Ζάρι“, λοιπόν, και τη Μαρίνα Σάττι η Ελλάδα στη Eurovision 2024. Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 9 Μαΐου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και το reaction video της ομάδας του EurovisionFun για το “Ζάρι“, παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Bntfz
    Bntfz says:

    Απόλυτα λογικό, χθες είχε προκριματικά Ευρώπης ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, ενώ αμέσως μετά και Ευρωλίγκα στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός + την Τσικνοπέμπτη που εκείνη την ώρα ο κόσμος είναι έξω. Και πολύ ψηλά πήγε κατά τη γνώμη μου η εκπομπή.

    Απάντηση
  2. Dim
    Dim says:

    Τι να δει ο κόσμος; Αφού δεν υπήρχε show που θα τραβήξει τον τηλεθεατή και ο Σεργουλόπουλος με τη Μελιτά πολύ comme il faut.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *