Ισλανδία: Η βαθμολογία των συντακτών του Eurovisionfun!

Λίγες ώρες έμειναν πριν πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός της Ισλανδίας, Söngvakeppnin 2024, όπου πέντε καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν την νίκη και την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision. Ποιο είναι όμως το νικητήριο τραγούδι σύμφωνα με την άποψη των συντακτών του EurovisionFun;

Με μικρή διαφορά στην ψηφοφορία των μελών της συντακτικής μας ομάδας βρέθηκε στη πρώτη θέση η συμμετοχή της ANITA με το τραγούδι “Downfall. Στην δεύτερη θέση η Hera Björk με το τραγούδι “Scared of Heights” και στη τρίτη θέση η Sigga Ózk με το τραγούδι “Into The Atmosphere”.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία που έδωσε το κάθε μέλος της συντακτικής μας ομάδας.

  • Με 105 βαθμούς νικήτρια αναδείχθηκε η ANITA με 12 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση, όπου βρέθηκε η Hera Björk με 93 βαθμούς.
  • Η ANITA πήρε τα περισσότερα πεντάρια. Συνολικά πήρε εννέα πεντάρια. Ακολουθει η Hera Björk και η Sigga Ózk με έξι πεντάρια. Ακολουθουν οι VÆB με πεντε πεντάρια και ο Bashar Murad με τεσσερα πεντάρια
  • Στη τελευταία θέση κατέληξε ο Bashar Murad με 80 βαθμούς.

Υπενθυμίζουμε ότι o εθνικός τελικός της Ισλανδίας, Söngvakeppnin 2024, θα πραγματοποιηθεί απόψε Σάββατο 02 Μάρτιου, στις 21:45 ώρα Ελλάδος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ισλανδίας στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *