Ισπανία: Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες της εμφάνισης του “Zorra”!

Ο ισπανικός τηλεοπτικός φορέας RTVE αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το πώς θα είναι η σκηνοθεσία των Nebulossa και του τραγουδιού τους “Zorra” στο Μάλμε.

Το RTVE αποκαλύπτοντας τις  λεπτομέρειες σχετικά με το πώς θα είναι η εκτέλεση του “Zorra” στη Eurovision 2024 στο Μάλμε,  ανακοίνωσε επίσης τους Juan Sebastián και Israel Reyes ως καλλιτεχνικούς διευθυντές.

Οι δύο προαναφερθέντες επιμελήθηκαν την εκτέλεση του “Zorra” στο Benidorm Fest 2024 και περιγράφονται ως έμπειροι καλλιτεχνικοί διευθυντές και σχεδιαστές σκηνικών, έχοντας εργαστεί σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα και εκδηλώσεις στο παρελθόν.

Οι Sebastián και Reyes αποκαλύπτουν στην RTVE ότι ερωτεύτηκαν το “Zorra” αμέσως και έχουν μια εξαιρετικό συνεργασία με τα μέλη των Nebulossa, τη Maria Bas και τον Mark Dasousa, λέγοντας ότι έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους.

Επιπλέον, το RTVE αποκαλύπτει ότι η Vero Mejía έχει ενταχθεί στην ομάδα ως χορογράφος για την εκτέλεση του Nebulossa και υπόσχεται να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σόου στο Μάλμε:

Όλα τα στοιχεία προστίθενται και το πακέτο σχεδιάζεται από την καλλιτεχνική διεύθυνση ως ένα 360°· οπτικά, κοστούμια, χορογραφία, φωτισμός και παραγωγή. Με αυτά έχουμε προσαρμόσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να δημιουργήσουμε το καλύτερο πακέτο έτσι ώστε η ισπανική αποστολή να φτάσει στο Μάλμε με ένα συμπαγές προϊόν και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Πρόκειται για ένα δίδυμο από την Οντάρα στη Βαλενθιανή Κοινότητα της νοτιοανατολικής Ισπανίας, αποτελούμενο από την τραγουδίστρια María “Mery” Bas και τον  παραγωγό Mark Dasousa. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 20 χρόνια και έχει δύο παιδιά.

Οι Nebulossa επιλέχθηκαν ως οι εκπρόσωποι της Ισπανίας για τη Eurovision 2024 μετά τη νίκη τους στο Benidorm Fest 2024 και θα ερμηνεύσουν το τραγούδι τους “Zorra” στον Μεγάλο Τελικό στις 11 Μαΐου αλλά και στον Β Ημιτελικό!

https://www.youtube.com/watch?v=LJFpexlj9Bs

Πηγή: RTVE

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *