Κύπρος: Ένα εκατομμύριο προβολές το επίσημο video clip του “Liar” στο YouTube!

Πριν από λίγο το video clip της κυπριακής συμμετοχής, το τραγούδι “Liar” από την Silia Kapsis ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube στο επίσημο κανάλι της Eurovision ενώ πλησιάζει και τις 500 χιλιάδες streams στο Spotify.

https://www.youtube.com/watch?v=8q5QozrtEPA

Mπορείτε να δείτε το βίντεο reaction του Eurovisionfun για την συμμετοχή της Κύπρου:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2024!

1 reply
  1. Dm
    Dm says:

    Μακάρι να πάει καλά και αυτή η συμμετοχή!. Οσο μλκια και αν έκανε κατά τη γνώμη μου το Ρικ να “αρπάξει” το “αριστούργημα” που απέρριψε η Ερτ με σκοπό να την εκθέσει εάν πάει καλά για να την εκδικηθεί για το τεσσάρι, εντούτοις επιθυμώ να πάει ψηλά γιατί είναι η Κύπρος, είναι ο Ελληνισμός! Παρολο που δεν μου αρέσει το τραγούδι! Το Ρικ έκανε μικρόψυχη κινηση. Εάν απο την άλλη μεριά πατωσει βαθμολογικά, θα έχει πάθει διπλή ξεφτίλα το Ρικ μεγαλύτερη από την περσινή της Ερτ, η οποία θα δικαιωθεί. Δεν υπήρχε κανένας λογος να μπει σε αυτή τη σύγκρουση με την Ερτ, θαρρείς και δεν μπορουσε να βρει άλλο τραγούδι. Ας σταματησω όμως τα σενάρια, θα φανεί το Μάϊο ποιος θα δικαιωθεί. Μεχρι τότε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΠΡΟΣ!
    Υ.γ. Παρακαλούνται Κύπριοι να σταματήσουν όπως και Ελλαδίτες την υπονόμευση της Μαρίνα στα σόσιαλ. Απο την σκατοψυχιά δεν κέρδισε ποτέ κανείς! Γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς ως το πιο τοξικό, άξεστο και λούμπεν Έθνος

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *