Εσθονία: Η σειρά εμφάνισης του τελικού του Eesti Laul 2024!

Πριν από λίγο, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Εσθονίας, ERR, ανακοίνωσε τη σειρά εμφάνισης των 10 καλλιτεχνών που θα διαγωνισθούν στο τελικό του Eesti Laul 2024!

Την αυλαία θα ανοίξουν οι Βrother Apollo με το τραγούδι “Bad Boy” ενώ τελευταία στον τελικό θα εμφανιστεί η Nele-Liss Vaiksoo με το τραγούδι “Kate Umber Jaa”.

Η σειρά εμφάνισης του τελικού είναι η εξής:

  1. Βrother Apollo – “Bad Boy” 
  2. Carlos Ukareda – “Never Growing Up”
  3. Ewert and The Two Dragons – “Hold Me Now”
  4. Anet Vaikmaa – “Serotoniin” 
  5. Ollie – “My Friend”
  6. Daniel Levi – “Over The Moon”
  7. Uudo Sepp, Sarah Murray – “Still love” 
  8. Peter Põder – “Korra veel”
  9. 5miinust ja Puuluup – “(nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi”
  10. Nele-Liss Vaiksoo  “Kate Umber Jaa”

Ο Μεγάλος Τελικός του Eesti Laul 2024 θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου στο στο Tondiraba Ice Hall του Ταλιν με οικοδεσπότες τους Tõnis Niinemets και Grete Kuld. Θα υπάρξουν δύο γύροι ψηφοφορίας. Ο πρώτος γύρος θα καθορίσει τις συμμετοχές που θα προκριθούν στον Σούπερ Τελικό, οι οποίοι καθορίζονται από το 50% της κριτικής επιτροπής και το 50% της τηλεοπτικής ψήφου. Εκεί ο Εσθονός εκπρόσωπος θα επιλεγεί αποκλειστικά μέσω της τηλεοπτικής ψηφοφορίας.

Η νικήτρια του Eesti Laul 2023 και ως εκ τούτου εκπρόσωπος της Εσθονίας στη Eurovision το 2023 ήταν η Alika με το τραγούδι της “Bridges“. Η Alika τερμάτισε στην 8η θέση της τελικής κατάταξης, σημειώνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα της χώρας της στον διαγωνισμό από το 2018.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Εσθονίας στην Eurovision 2024!

Πηγή: ERR

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *