Λουξεμβούργο: Με διαφορετική σκηνική προσέγγιση στο Μάλμε!

Τον Ιανουάριο, η Tali κέρδισε το Luxembourg Song Contest, την εθνική επιλογή του Δουκάτου του Λουξεμβούργου για τη Eurovision 2024 με τη συμμετοχή της “Fighter”. Το “Fighter” σηματοδοτεί την επιστροφή της χώρας στον διαγωνισμό μετά από τριάντα χρόνια απουσίας.

Ωστόσο, η νικητήρια του Luxembourg Song Contest συμμετοχή “Fighter” δεν θα παραμείνει ίδια για τη σκηνή της Eurovision και θα υποστεί αλλαγές από όλες τις απόψεις.

Όπως ανέφερε η Tali στο “Tageblatt“, η εμφάνιση του “Fighter” θα αλλάξει για το Malmö:

Όλα θα αλλάξουν, κάτι που είναι πραγματικά συναρπαστικό. Τα ρούχα θα αλλάξουν, όπως και το σκηνικό. Η βασική ιδέα παραμένει η ίδια, θα υπάρχουν ακόμα χορευτές, θα είναι ακόμα δυνατό, αλλά εκτός από αυτό δεν θα είναι η ίδια εμφάνιση. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά ακόμα, αλλά θα υπάρξουν αλλαγές και στην παραγωγή του τραγουδιού. Θα επανακυκλοφορήσουμε το τραγούδι για να το κάνουμε ακόμα καλύτερο. Ωστόσο, η παλιά έκδοση παραμένει.

Revamp για το “Fighter

Όπως επιβεβαίωσε η Tali πριν από δύο εβδομάδες, η συμμετοχή της στη Eurovision θα υποβληθεί σε revamp . Μάλιστα, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα απόσπασμά από την ίδια στο στούντιο, όπου μπορείτε να ακούσετε ένα και μικρό μέρος της ανανεωμένης έκδοσης του “Fighter“.

Στόχος της Tali είναι να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα

Λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη επιστροφή του Λουξεμβούργου στη Eurovision, οι προσδοκίες για την αντιπροσωπεία του Δουκάτου είναι υψηλές. Σίγουρα, η πίεση είναι εξίσου υψηλή για την Tali και την ομάδα της και ένας ρεαλιστικός στόχος για την επίτευξη ενός αποτελέσματος στην πρώτη δεκάδα θα ήταν ιδανικός.

Θέλω πολύ το Λουξεμβούργο να περάσει στον τελικό. Θα είναι όμως ένας δύσκολος ημιτελικός. Η καλύτερες εμφανίσεις θα προκριθούν και ελπίζω η δική μου να είναι εκεί. Αν φτάσω στον τελικό, φυσικά θα ήμουν πολύ χαρούμενη. Αν μπούμε στο top 15 ή ακόμα και στο top 10 θα ήταν υπέροχο. Είμαι αισιόδοξη, αλλά είμαι και ρεαλίστρια. Θα βάλω τα δυνατά μου και θα δω τι θα γίνει.

Το Λουξεμβούργο με την Tali και το “Fighter” θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 7 Μαΐου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και το reaction video της ομάδας του EurovisionFun για το “Fighter“, παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

Πηγή: tageblatt.lu
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *