Σερβία: 1.645.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν το μεγάλο τελικό του Pesma za Evroviziju 2024!

Χθες πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του Pesma za Evroviziju 2024 της Σερβίας, όπου ήταν το πρόγραμμα με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην prime time στις 22:00. Με την τρίωρη μετάδοση στο κανάλι του RTS, παρακολούθησαν περισσότεροι από 1.645.000 θεατές και με το μεγαλύτερο ημερήσιο κοινό, το μερίδιο κοινού έφτασε στο 25%.

 

Ένας μεγάλος αριθμός κοινού σε όλο τον κόσμο παρακολούθησε τη μετάδοση στο κανάλι YouTube RTS Pesma Eurovision. 95 χιλιάδες άτομα παρακολούθησαν ζωντανά την ανακοίνωση του νικητή, που είναι ένα είδος ρεκόρ σε αυτόν τον τομέα, και ο τελικός έχει ήδη λάβει περισσότερες από 700.000 προβολές και βρίσκεται στη δεύτερη θέση στις τάσεις στη Σερβία.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, τα άρθρα στο site του RTS για το τραγούδι της Eurovision είχαν μεγάλη επισκεψιμότητα, ο λογαριασμός Tik-tok RTS Zvuk είχε συνολικά περισσότερες από τέσσερα εκατομμύρια προβολές σε περιεχόμενο βίντεο με συμμετέχοντες στο φεστιβάλ, ενώ στο X το επίσημο hashtag του φεστιβάλ #PZE24 ήταν στην παγκόσμια τάση και στις τρεις βραδιές του φεστιβάλ.

Ο συνολικός αριθμός των μηνυμάτων SMS που ελήφθησαν είναι 206.499, που είναι άλλο ένα ρεκόρ, το οποίο είναι επιπλέον σημαντικό, διότι φέτος όλα τα έσοδα του RTS από τα SMS πηγαίνουν στον Σύλλογο “Zvončica”, για να βοηθήσουν παιδιά που πάσχουν από κακοήθεις και σπάνιες ασθένειες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σερβίας στην Eurovision 2024!

Πηγή: RTS

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *