Fokas Satti

Φωκάς Ευαγγελινός: ”Την ένταση που ένιωσα με την Έλενα Παπαρίζου, τη νιώθω και με τη Μαρίνα Σάττι”!

Στην εκπομπή του Alpha, ”Καλύτερα Δε Γίνεται” μίλησε ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ο επιτυχημένος χορογράφος και καλλιτεχνικός διευθυντής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Eurovision και στην φετινή συμμετοχή της Ελλάδας.

Μιλώντας για την Eurovision ο Φωκάς Ευαγγελινός είπε:

«Αγαπώ την Eurovision, γιατί είναι ένας διαγωνισμός που εξελίσσεται συνέχεια. Αν με την εμπειρία μου, την δουλειά μου, ή τις ιδέες μου, μπορώ πλέον, γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια που το κάνω, να βοηθήσω έναν άνθρωπο, το κάνω με μεγάλη μου χαρά. Όπως είναι η φετινή μας συμμετοχή».

Σχετικά με την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας ανέφερε ότι:

«Η Μαρίνα Σάττι και το “ZARI” είναι η πιο υπέροχη ζαριά που μου έχει τύχει τα τελευταία χρόνια στην ζωή μου. Η Μαρίνα πέραν από το ότι είναι μία καταπληκτική καλλιτέχνης, έχει σπουδάσει υποκριτική, έχει σπουδάσει μουσική, είναι φωνάρα και ενώνει κόσμους. Έχω να νιώσω αυτή την δόνηση από την Παπαρίζου και από το “Hold Me” με το Αζερμπαϊτζάν».

Ποιες συμμετοχές του ξεχωρίζει;

«Η πιο αγαπημένη μου είναι η Έλενα Παπαρίζου, που ήταν όπως είπε και η Ναταλία, ένα κορίτσι γεμάτη φως, ενέργεια, χαρά, χαμόγελο. Αυτό που έπαθα με την Έλενα την ώρα των αποτελεσμάτων ήταν… Στην αρχή είπα «Όλα λάθος τα έκανα, εγώ φταίω» Δεν ευχαριστήθηκα την συμμετοχή με την Demy. Δεν ήταν όπως το φαντάστηκα».

Δείτε όλες τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Ελάχιστες πληροφορίες μάς είναι γνωστές για τη σκηνική προσέγγιση που θα ακολουθήσει η ελληνική αποστολή τον Μάιο και κατα πόσο θα μπορέσει να αποδοθεί καταλλήλως η ιδιαιτερότητα της συμμετοχής της χώρας μας τηλεοπτικά.

Το “εύρημα” του Φωκά Ευαγγελινού

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής “Γεια σου” του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ελληνικής συμμετοχής για τη Eurovision 2024, Φωκάς Ευαγγελινός, έχει ένα “εύρημα” το οποίο θα κάνει το “Ζάρι” να ξεχωρίσει.

Έτσι, λοιπόν, και για πρώτη φορά στον διαγωνισμό, η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision θα γίνει με μονοπλάνο. Αυτό σημαίνει ότι η Μαρίνα Σάττι “θα πρωταγωνιστεί” στην εμφάνισή της και όλα τα στοιχεία της παρουσίασης, θα μπαίνουν μέσα σε αυτό το πλάνο. Επομένως, δε θα υπάρχουν εναλλαγές στις κάμερες και τα πλάνα ως είθισται.

O Mads Enggaard στην επιμέλεια της τηλεοπτικής κάλυψης της ελληνικής συμμετοχής

Η ως άνω αποκλειστική είδηση έρχεται να προστεθεί στις αποκλειστικές πληροφορίες του EurovisionFun.com, σύμφωνα με τις οποίες ο Mads Enggaard αναμένεται να είναι ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής κάλυψης της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2024.

Ο Mads Enggaard έρχεται με την πολυετή εμπειρία του να ενισχύσει την εμφάνιση της Σάττι και αποτελεί ακόμα ένα όπλο στη φαρέτρα της φετινής ελληνικής αποστολής.

Φυσικά, την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ τη χορογραφία που θα δούμε επί σκηνής έχει επιμεληθεί ο Mecnun Giasar (Majnoon). To art direction έχουν αναλάβει, επίσης, οι NMR.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα! 

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Christos
    Christos says:

    Γιατι αναφέρετε οτι για πρωτη φορα θα υπαρξει το μονοπλανο στον διαγωνισμό, ενω το εκαναν και αλλοι, οπως η Ολλανδία του 2015?

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *