Σερβία: Η βαθμολογία των συντακτών του Eurovisionfun!

Λίγες ώρες έμειναν πριν πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός της Σερβίας, Pesma za Evroviziju 24, όπου 16 καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν την νίκη και την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision. Ποιο είναι όμως το νικητήριο τραγούδι σύμφωνα με την άποψη των συντακτών του EurovisionFun;

Με μεγάλη διαφορά στην ψηφοφορία των μελών της συντακτικής μας ομάδας βρέθηκε στη πρώτη θέση η συμμετοχή της Teya Dora με το τραγούδι Ramonda”. Στην δεύτερη θέση η Zorja με το τραγούδι Lik u ogledalu” και στη τρίτη θέση η Breskvica με το τραγούδι Gnezdo orlovo”, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν η Konstrakta και η Zejna

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία που έδωσε το κάθε μέλος της συντακτικής μας ομάδας.

  • Με 242 βαθμούς νικητής αναδείχθηκε η Teya Dora με 41 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση, όπου κατέληξε η Zorja με 201 βαθμούς.
  • Η Teya Dora πήρε τα περισσότερα δωδεκάρια. Συνολικά πήρε εννέα δωδεκάρια. Ακολουθεί η Zorja και η Breskvica με πέντε δωδεκάρια, η Konstrakta με τρία δωδεκάρια, η Ηristina με δυο δωδεκαριά και η Zejna, η Iva Lorens με ένα δωδεκάρι.
  • Μόνο η Konstrakta έχει ψηφιστεί από όλους τους συντάκτες μας.
  • Στη τελευταία θέση κατέληξαν οι Μarko Mandic με 21 βαθμούς.

Υπενθυμίζουμε ότι o εθνικός τελικός της Σερβίας, Pesma za Evroviziju 24, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σαββατο 02 Μαρτίου, στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σερβίας στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *