Ελλάδα: Έρχεται το “Eurovision Night” στην ΕΡΤ με την Τζένη Μελιτά!

Τρεις ζωντανές εκπομπές ακριβώς πριν την έναρξη των ημιτελικών και του τελικού του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision προετοιμάζει η ΕΡΤ, για να “ζεστάνει” τους τηλεθεατές. Το Eurovision Night όπως θα λέγεται η σχετική αυτή εκπομπή θα μεταδοθεί στις 21.15, την Τρίτη 7/5, την Πέμπτη 9/5 και το Σάββατο 11/5, με παρουσιάστρια την Τζένη Μελιτά και με όλα όσα θέλουμε να μάθουμε από το προσκήνιο και το παρασκήνιο του αγαπημένου μας θεσμού.

Καλεσμένοι, ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις και τα “μυστικά” από τα παρασκήνια της προετοιμασίας του μεγαλύτερου μουσικού διαγωνισμού της Ευρώπης έρχονται στο Eurovision Night στην ΕΡΤ1!

Η Τζένη Μελιτά παρουσιάζει τρία pre-show, λίγο πριν την ζωντανή μετάδοση των δύο ημιτελικών και του τελικού της Eurovision 2024, που υπόσχονται διασκέδαση, ενημέρωση και σχολιασμό όλων όσων συμβαίνουν στο Μάλμε.

Η εκπομπή θα βρεθεί στην καρδιά του διαγωνισμού, θα συναντήσει τους πρωταγωνιστές και θα μιλήσει για όλα όσα έχουν ενδιαφέρον. Στο studio της ΕΡΤ1 θα βρεθούν καλλιτέχνες που έχουν συνδέσει το όνομα τους με το διαγωνισμό, ενώ από την Σουηδία ο Αλέξανδρος Μέμος που θα είναι ο φετινός ανταποκριτής της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, θα μεταφέρει ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν εκεί.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *