Ελλάδα: Αύριο Πέμπτη 18/4 θα λάβει χώρα το “Good Luck Party” της ΕΡΤ για την Μαρίνα Σάττι!

Ένα αποχαιρετιστήριο party για την Μαρίνα Σάττι και την ελληνική αποστολή πρόκειται να διοργανώσει η ΕΡΤ, αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου στην Αθήνα.

Σε ένα party που θα είναι κλειστό με προσκλήσεις, για τους οργανωμένους φίλους του διαγωνισμού στην Ελλάδα, τους εκπροσώπους των media, τους ανθρώπους φυσικά της MINOS EMI, αλλά και του χορηγού της φετινής ελληνικής αποστολής τον ΟΠΑΠ (Εurojackpot), θα ευχηθούμε όλοι μαζί καλή επιτυχία στην Μαρίνα Σάττι και την Ελλάδα!

Το party είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Τρίτη 16/4, όμως αναβλήθηκε λόγω γενικής απεργίας των δημοσιογράφων.

Εννοείται πως το Eurovisionfun η μεγαλύτερη κοινότητα των φίλων της Eurovision στην χώρα, με την δημοφιλέστερη ιστοσελίδα του διαγωνισμού, θα είναι δυναμικά παρούσα για να μεταδώσει όλη την θετική της ενέργεια στην εκπρόσωπό μας.

Το party θα λάβει χώρα στο Shamone του Φώτη Σεργουλόπουλου, το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου και όπως αναφέραμε παραπάνω θα είναι αυστηρά με προσκλήσεις.

Bρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία της Eurovision 2024, και τα μάτια όλων θα είναι καρφωμένα στην Μαρίνα Σάττι τη Δευτέρα 29 Απριλίου, όταν και αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη ελληνική πρόβα. Το Eurovisionfun θα είναι στο Μάλμε και θα σας μεταφέρει φυσικά αποκλειστικά όλα όσα θα συμβούν εκεί!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *