Μαρίνα Σάττι: “Η εμφάνιση μας δεν είναι σε δρόμους που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην Eurovision!”

Η Μαρίνα Σάττι, λίγες μέρες πριν την αναχώρηση της για την σκηνή της Εurovision 2024 μίλησε αποκλειστικά στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο.

Με αφορμή την όλη εμπειρία της μέχρι στιγμής, η ίδια δήλωσε πως όλα μέχρι στιγμής έχουν πάει πολύ καλά. Η ομάδα της , με αρχηγό τον έμπειρο Φωκά Ευαγγελινό την καθοδηγεί και όλα γίνονται βήμα βήμα.

“Στόχος μας είναι να εντυπωσιάσουμε με την εμφάνιση μας. Το τι θα ψηφίσει το κοινό και η κριτική επιτροπή δεν είναι στο χέρι μας. Νομίζω ότι η εμφάνιση μας δεν είναι σε δρόμους που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην Eurovision και εγώ και η ομάδα μου το πιστεύουμε πολύ.”

Στην συνέχεια, σε ερώτηση του Τάσου Ριζόπουλου για την σκηνική εμφάνιση της φετινής συμμετοχής, η Μαρίνα Σάττι απάντησε:

“Θα σας δώσω ένα update! Χθες προέκυψε η ιδέα ενός καινούργιου κουστουμιού, σε άλλο χρώμα και άλλο σχήμα, που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που δουλεύαμε τόσο καιρό! Οι σχεδιαστές είναι φοβεροί! Η σκηνή είναι τεράστια, οπότε το ρούχο και το παπούτσι έχει σημασία.”

“Η χορογραφία είναι φοβερή και χορεύω πολύ. Αλήθεια έλεγε ο κύριος Φωκάς ότι θα με δείτε όπως δεν με έχετε ξανά δει. Επειδή και το τραγούδι έχει πολλές διαφορετικές υφές, αυτό προσπαθούμε να δείξουμε και στη σκηνή.”

Τέλος, ως αγαπημένες της συμμετοχές ανέφερε την Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά, Άννα Bίσση, Καλομοίρα αλλά και τον Μιχάλη Ρακιντζή. Για την θέση που θα ήθελε να καταλάβει με το “Ζάρι” στον φετινό διαγωνισμό η ίδια ανέφερε:

“Δεν θέλω να μιλήσω με θέσεις. Θέλω η εμφάνιση μας να έχει αντίκτυπο. Εννοώ ότι θέλω να κερδίσουμε αλλά με μία καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα θα είμαι ευχαριστημένη. Δεν ανησυχώ για το αποτέλεσμα.”

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη της Μαρίνας Σάττι στον Tάσο Ριζόπουλο παρακάτω:

πηγή: Κοσμοράδιο 95,1

Μείνετε συντονισμένοι στο Εurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

 

 

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *