Το TikTok χορηγός της Eurovision για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Η δημοφιλέστερη πλατφόρμα των νέων, το TikTok επιστρέφει ως χορηγός του διαγωνισμού της Eurovision για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Με 600.000 δημοσιεύσεις ήδη στο #Eurovision2024, το TikTok είναι ο νο1 χώρος συζητήσεων για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό. Με αποκλειστική πρόσβαση και περιεχόμενο στα παρασκήνια, το TikTok έχει ξανασκεφτεί τον τρόπο με τον οποίο όλοι οι φίλοι του διαγωνισμού θα βιώσουν και θα γιορτάσουν την μεγαλύτερη ζωντανή μουσική εκδήλωση στον κόσμο.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν θα ακολουθηθεί η περσινή τακτική, όπου οι πρώτες πρόβες ανέβαιναν αποκλειστικά στο TikTok, στο λογαριασμό της Eurovision ή αν το αποκλειστικό περιεχόμενο που αναφέρεται στην ανακοίνωση θα αφορά κάτι άλλο.

Φυσικά εσείς μπορείτε να ακολουθήσετε το Eurovisionfun και στο TikTok αφού και εκεί ανεβαίνει πλούσιο και αποκλειστικό υλικό, από την μεγαλύτερη ιστοσελίδα της Eurovision σε Ελλάδα και Κύπρο!

@eurovisionfn She’s coming @SATTI #eurovisionfun #eurovision2024 #eurovision #eurovisiongreece #marinasatti #foryourpage ♬ πρωτότυπος ήχος – Eurovisionfn

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Eurovision.tv
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *