gianna terzi

Ελλάδα: Η Γιάννα Τερζή ρίχνει ευθύνες σε πολλές κατευθύνσεις για τη συμμετοχή της στη Eurovision!

Η Γιάννα Τερζή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον, και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη συμμετοχή της Eurovision.

Η τραγουδίστρια που μας εκπροσώπησε στην Eurovision 2018, με το ”Όνειρο Μου”, χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό παρά τις προσδοκίες όλων, αναφέρθηκε ξανά για την παρουσία της στην σκηνή του διαγωνισμού, ρίχνοντας ευθύνες σε πολλές κατευθύνσεις.

Για την τη Eurovision συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Με το τραγούδι Oniro mou που εκπροσώπησα την Ελλάδα στη Eurovision, το κοινό μας πέρασε, οι κριτικές επιτροπές όχι. Πρέπει να πούμε ότι το τραγούδι έφτασε εκεί μισό. Από την διοργάνωση μου αφαιρούσαν συνέχεια όργανα από την σύνθεση. Γιατί σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν έπρεπε να υπάρχουν αυτά τα όργανα μέσα στο τραγούδι, ήταν κάποια όργανα που έμοιαζαν με φωνές. Η σκηνική παρουσία ήταν ελλιπής γιατί δεν είχε σκηνοθετική στήριξη. Έπρεπε να γίνει καλύτερη προσπάθεια σκηνικά αλλά υπήρξε συγκεκριμένο budget το οποίο δεν είχε στα σχέδια της η εταιρεία παραγωγής. Όταν είδα την σκηνή άδεια και μόνο τα φώτα κατάλαβα ότι δεν θα είχαμε τίποτα από αυτά που είχαμε ζητήσει».

Η Γιάννα Τερζή μετά τον αποκλεισμό της, με δηλώσεις της κατά καιρούς συντηρεί μία παραφιλολογία σχετικά με τους λόγους που δεν κατάφερε το Όνειρο Μου, να προκριθεί στον τελικό και να έχει την τύχη που οι περισσότεροι fans αλλά και τα στοιχήματα προέβλεπαν, πριν την έναρξη των προβών. Μάλιστα πάντοτε όταν ερωτάται για το τι έφταιξε τελικά, αφήνει ερωτηματικά, λέγοντας πως κάποια στιγμή θα αποκαλύψει τους λόγους της αποτυχίας της.

Θα θέλατε η Γιάννα Τερζή να εκπροσωπήσει ξανά την Ελλάδα στην Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Απρίλιος 2043: Η Γιάννα Τερζή κατακεραυνώνει τη διοργάνωση και την ΕΡΤ της Eurovision 2018.
    ΦΤΑΝΕΙ ΒΡΕ ΓΙΆΝΝΑ ΜΟΥ. Τραγουδάρα είχες και δεν αξιώθηκες να βγάλεις μια νότα. Έτρεμες σαν το ψάρι και γελούσες αμήχανα…
    Έκλεινες αυτιά και πήγαινες ολοταχώς για Βατερλώ! Το ότι σε πέρασε το κοινό, οφείλεται στο ότι το τραγούδι είχε χτίσει το κοινό του από πριν όχι στη ζωντανή εμφάνιση που ήταν οριακά επιπέδου Βίκτωρα και Argo…

    Απάντηση
  2. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Εδω να πούμε οτι η Γιαννα ήταν ενας απο αυτούς που έγραψαν το τραγούδι, κάτι που αποδεικνύει το ταλέντο της! Ενα τραγούδι που αγάπησε τόσο η Ελλάδα, οσο και οι fan του διαγωνισμού στο εξωτερικό. Ο Κωσταντίνος εβαλε τον τιτλο DRAMA στο σχόλιο του, ενω η συνεντευξη είναι χαλαρή και η γυναίκα απαντάει επαγγελμτικά απλά σε οτι ρωτήθηκε. Εσύ πάλι επαγγελματίας θάφτης!!! “Who sent you?” που λεει και η Rihanma

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Κανένα δράμα αντικειμενικές αλήθειες.
      Ναι ήταν υπέροχο κομμάτι, ναι αγαπήθηκε, ναι στη σύνθεση ήταν εξαιρετική ΑΛΛΑ
      φωνητικά επιεικως μέτρια και γιατί να επιμείνεις να το ερμηνεύσεις και αν μη το δώσεις αλλού αφού είχε απαιτήσεις που δεν μπορείς να βγάλεις. Επίσης οριακά είχε καβαλήσει το καλάμι εκείνη την περίοδο και φυσικά η σκηνική παρουσία ήταν απαράδεκτη! Το πιο απλό, ας έβγαιναν τα φωνητικά να έκαναν διάλογο (Ελλάδα Έλληνες όπως είχε πει) όχι μια μπλε μουτζα….
      Ας είμαστε αντικειμενικοί, σε έναν τόσο δύσκολο ημιτελικό με τόσα πολλά καλά κομμάτια δικαίως δεν προκρίθηκε. Έχει και εκείνη μερίδιο ευθύνης, ίσως το μεγαλύτερο.

      Απάντηση
  3. Nadia
    Nadia says:

    Από τα πιο αξιόλογα τραγούδια που έχουμε στείλει στη Eurovision, κατά τη γνώμη μου! Χρειαζόταν όμως στήριξη! Δυστυχώς, η πολύ ταλαντούχα Γιάννα Τερζή, φάνηκε σαν “τον φτωχό συμπέθερο” στη σκηνή! Σίγουρα ήταν αδικημένη! Άξιζε πολλά περισσότερα!

    Απάντηση
  4. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Ένα τραγούδι που αν το είχε Σουηδία ή Ουκρανία θα είχε κερδίσει χωρίς δεύτερη σκέψη.

    Όσο για την Γιάννα. Έγραψε μαζί με την ομάδα της ένα αριστούργημα. Θα μπορούσε να το κάνει πάλι και μακάρι να συμβεί

    Απάντηση
    • Jim
      Jim says:

      Η Σουηδία αποκλείεται να είχε αυτό το τραγούδι. Εξάλλου, γνωρίζουμε πολύ καλά τι τραγούδια στέλνει στο διαγωνισμό.

      Απάντηση
  5. Vas
    Vas says:

    Έχει απόλυτο δίκιο η Γιάννα αλλά που να το βρει. Για τον αποκλεισμό της ευθύνεται ξεκάθαρα η εταιρία της που έκανε τα πάντα για μην περάσει η Ελλάδα στο τελικό και χάσει ψήφους η Φουρειράι… Όπως και να έχει είναι και θα είναι το καλύτερο ελληνικό τραγούδι που έχουμε στείλει ποτέ στην eurovision!!!

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *