Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα της Πολωνίας!

Η πρώτη μέρα προβών είναι πλέον γεγονός και όλες οι αποστολές ετοιμάζονται για τη δική τους πρόβα. Προτελευταία της ημέρας είναι η Πολωνία, με την εκπρόσωπό της LUNA και το τραγούδι “The Tower“!

Ποια είναι η Luna;

Η LUNA, μια έμπειρη τραγουδίστρια, με ενεργή συμμετοχή στη μουσική βιομηχανία από μικρή ηλικία, τραγουδώντας και χορεύοντας σε λαϊκή μπάντα, καθώς επίσης και σε μιούζικαλ και στο Μεγάλο Θέατρο-Εθνική Όπερα της Βαρσοβίας. Μπορεί να παίζει βιολί και πιάνο, είναι στιχουργός (στα αγγλικά και τα πολωνικά) και συνθέτης, ενώ είναι επίσης δασκάλα γιόγκα.

Η τέχνη, η φιλοσοφία και η μόδα είναι τα χόμπι της LUNA, αλλά είναι επίσης γοητευμένη από την αστρολογία. Η LUNA φροντίζει για τη Μητέρα Γη και απορροφά όση ενέργεια καλοσύνης μπορεί από το Φεγγάρι.

Το “The Tower” αφορά ένα ταξίδι προς την αυτοσυνειδητοποίηση και την αυτοπραγμάτωση, από την αρνητικότητα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Το τραγούδι χρησιμοποιεί τη μεταφορά ενός πύργου αρνητικότητας και περιορισμένου δυναμικού, παροτρύνοντας τον ακροατή να ανατρέψει τον πύργο με δύναμη.

Η πρόβα:

Πρόκειται για τρία λεπτά ενθαρρυντικού pop με ένα πολύ μελωδικό ρεφρέν – υπάρχουν πολλά τραγούδια που σε βάζουν σε ρυθμό φέτος στη Eurovision!

Η LUNA εμφανίζεται στη σκηνή μεταξύ δύο τεράστιων neon πύργων σκακιού που κυλούν στη σκηνή. Φοράει μία λαμπερή κόκκινη κάπα με τεράστιους αιχμηρούς ώμους. Η κάπα αφαιρείται για να αποκαλυφθεί ένα μακρύ λευκό φόρεμα με κόκκινα κέρατα.

Η LUNA έχει επίσης τρεις χορευτές υποστήριξης χωρίς πρόσωπο σε μαύρο, λευκό και κόκκινο αντίστοιχα, και υπάρχει ένα εξαιρετικό σημείο όταν απλώνεται στο LED πάτωμα και φαίνεται να ιππεύει ένα κόκκινο άλογο. Τεράστιο επιστημονικής φαντασίας σκάκι, και ένα πολύ έξυπνο κομμάτι οπτικού θεάτρου.

Στο τελευταίο run της πρόβας υπάρχουν μάλιστα μεγάλα πυροτεχνήματα που εκτοξεύονται γύρω από τη σκηνή, στο τελικό ρεφρέν.

LUNA Eurovision 2024 – 1η Πρόβα Πολωνίας

Παρακάτω μπορείτε να δείτε απόσπασμα από πρώτη την πρόβα της Πολωνίας:

@eurovision Poland’s @LUNA is queen of the castle on the Malmö rehearsal stage #Eurovision2024 ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Πολωνίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από τη LUNA, στην σκηνή του διαγωνισμού.

πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μπράβο στην Πολωνία! Αν και οριακά too much καταφέρνει να αναδείξει ένα κατά τα άλλα συμπαθητικό radio friendly τραγούδι! Σκηνικά αλλά και φωνητικά μου άρεσε!
    Σίγουρα θα προκριθεί. 4-7 ημιτελικό. 17-22 τελικό

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *