Πολωνία: Η αντίδραση της Justyna Steczkowska σχετικά με την Eurovision 2024 και το μήνυμά της στην Luna!

Η Justyna Steczkowska, ήταν εδώ και μήνες η αγαπημένη για να εκπροσωπήσει την Πολωνία στην Eurovision 2024. Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το τραγούδι “The Tower” από την Luna, και όλοι έλεγαν πως πρόκειται για την μεγαλύτερη αντίπαλο της, στην φετινή διαδικασία επιλογής, πράγμα που τελικά επιβεβαιώθηκε, σήμερα το πρωί,

Σήμερα το πρωί η Πολωνική δημόσια τηλεόραση, έδωσε στην δημοσιότητα το video clip της φετινής τους συμετοχής, αποκαλύπτοντας πως η Luna θα ταξιδέψει στο Μάλμε, λαμβάνοντας ταυτόχρονα θετικές και αρνητικές αντιδράσεις.

Η ίδια η Justyna σε μια δημοσίευσή της στο Instagram, εξέθεσε την ευγνωμοσύνη της στον κόσμο που την στήριξε και έδωσε ταυτόχρονα ένα μήνυμα στην Luna:

Aγαπημένοι μου, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την στήριξη και την αγάπη που δώσατε στο “WITCH-ER Tarohoro”. Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη για εμένα. Ήδη από σήμερα σας προσκαλώ στην συναυλία μου στην Βαρσωβία, με το όνομα “WITCH-ER”, που θα μπορέσετε να δείτε το υπέροχο σόου, του καινούργιου μου άλμπουμ, που δουλέυω και το “Witch-er Tarohoro” είναι το πρώτο single. […]

Μην μισείτε την Luna σας παρακαλώ, δεν είναι εύκολο να κουβαλάς αυτήν την ευθύνη, και αν της κόψετε τα φτερά σήμερα, θα της είναι δύσκολο να ξεπεράσει όλη την αρνητική ενέργεια και να δώσει μια ωραία εμφάνιση στην Eurovision. Να προσεύχεστε για αυτήν όπως κάνω κι εγώ Καλή τύχη σε όλη την ομάδα!

Η Justyna Steczkowska έλαβε μέρος στην εσωτερική διαδικασία επιλογής της Πολωνίας, με το τραγούδοι “WITCH-ER Tarohoro” το οποίο είχε λάβει την αγάπη των φαν του διαγωνισμού εδώ και καιρό:

Θα προτιμούσατε την Justyna να είναι η εκπρόσωπος της Πολωνίας; Γράψτε μας  στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Πολωνίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *