Ελλάδα: Το αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι στη Βούλα!

Τρεις ημέρες μας χωρίζουν από την πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής στο Μάλμε ενόψει του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η ελληνική αποστολή υπήρξε ιδιαίτερα εξωστρεφής κατά τη διάρκεια της προ Eurovisionικής περιόδου, με τη Μαρίνα Σάττι να έρχεται σε επαφή με πλήθος κόσμου που θέλησε να του εκφράσει τις ευχές του ενόψει του φετινού διαγωνισμού.

Έτσι, λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε της Σουηδίας, η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε σε αποχαιρετιστήριο πάρτι που διοργανώθηκε από το Eurojackpot, τον χορηγό της ελληνικής αποστολής, σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Βούλας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε και συζήτησε με τους fans, «τσούγκρισε» πασχαλινά αυγά, ενώ την περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο υπήρχε ένας «τοίχος ευχών», όπου o κόσμος της άφησε τα μηνύματά του και της ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στο μουσικό ταξίδι της.

Με εμφανή συγκίνηση, η τραγουδίστρια διάβασε τις ευχές, αφήνοντας παράλληλα και τη δική της, ενόψει του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Με την ευχή όλων μας, οι ευχές των fans να εισακουστούν και η θετική τους ενέργεια να μετουσιωθεί σε ένα θετικό αποτέλεσμα για τη χώρα μας, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά μας:

Καλή επιτυχία Ελλάδα! Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun σχετικά με όλες τις εξελίξεις αναφορικά με την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *