Πολωνία: Περισσότερες πληροφορίες για την σκηνική εμφάνιση της Luna στη Eurovision 2024!

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της δημόσιας τηλεόρασης της Πολωνίας, τη Δευτέρα στα στούντιο TVP στη Βαρσοβία, η Luna κατάφερε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την εμφάνιση της στη Eurovision 2024.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Luna αποκάλυψε ότι το ρούχο της θα αποτελείται από δύο μέρη και θα είναι μια «δημιουργία θεατρικού στυλ». Θα έχει τα δύο αγαπημένα της χρώματα, το λευκό και το κόκκινο. Με την ερμηνεία της, η Luna θέλει να αντικατοπτρίζει το πνεύμα της χώρας της και τα χαρακτηριστικά που θεωρεί σημαντικά στο έθνος της – θάρρος και εργατικότητα.

Όταν ρωτήθηκε για τη σκηνή, η Luna αποκάλυψε ότι γοητεύτηκε από τις ιδέες του Jerry Reeve και ότι σχεδιάζουν να δείξουν κάτι που η Πολωνία μπορεί να μην είχε ακόμη την ευκαιρία να παρουσιάσει στη Eurovision. Η πολωνική αποστολή φέτος θα συνεργαστεί με μια βρετανική ομάδα για την προετοιμασία της εμφάνισης: εκτός από τον Jerry Reeve ως καλλιτεχνικό διευθυντή, η Piekarska ανέφερε επίσης τον Lukas McFarlane ως χορογράφο, την Kamila Zalewska ως βοηθό χορογράφο, τον Artur Szyman ως σχεδιαστή για τον φωτισμό, τον Marcin Wania ως διευθυντή εικαστικών σκηνικών και τον Jacek Dybowski που θα παρέχει υποστήριξη υλοποίησης.

Το TVP άφησε επίσης να εννοηθεί ότι τους βαθμούς θα δώσει κάποιος που σχετίζεται με την 30ή επέτειο από τη συμμετοχή της Πολωνίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Δείτε το reaction βίντεο για την φετινή συμμετοχή της Πολωνίας:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

πηγή: Dziennik Eurowizyjny

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *