Βοσνία Ερζεγοβίνη: Πιθανή επιστροφή στην Eurovision το 2025!

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Βοσνίας Ερζεγοβίνης δήλωσε ότι σκέφτεται να επιστρέψει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2025.

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας, BHRT, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης σκέφτεται την επιστροφή στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision για πρώτη φορά από το 2016. Σε ένα πρόγραμμα για το 2024, ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός περιέγραψε τα σχέδιά του για το επόμενο έτος με νέα προγράμματα που ανακοινώθηκαν, τις συζητήσεις γύρω από το κοινό το οποίο στοχεύουν ενώ προχώρησε και στην παρακάτω δήλωση:

“Επίσης, πιστεύουμε ότι είναι καιρός να εξετάσουμε το ενδεχόμενο επιστροφής εκπροσώπων της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2025″

Αυτή είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που το BHRT μιλά δημόσια για την επιθυμία του να επιστρέψει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η χώρα συμμετείχε τελευταία φορά στη Eurovision το 2016 χάρη στην υποστήριξη ιδιωτικής χορηγίας.

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας είχε προηγουμένως επιβεβαιώσει ότι εξακολουθούσαν να υπόκεινται σε κυρώσεις από την EBU και ότι δεν θα συμμετείχαν στον επερχόμενο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η επίλυση οικονομικών ζητημάτων στον τηλεοπτικό σταθμό και η επίλυση πληρωμών στην EBU παραμένει ένα κρίσιμο εμπόδιο για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Πηγή: BHRT

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2024!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *