Ισλανδία: Η Gunna Dís Emilsdóttir θα είναι η σχολιάστρια του RÚV για την Eurovision 2024!

Μετά την αλλαγή αρχηγού αποστολής, σειρά για την Ισλανδία έχει η επιλογή του σχολιαστή που θα κάνει την Ισλανδική παρουσίαση της Eurovision 2024, για λογαριασμό της δημόσιας τηλεόρασης RÚV.

Συγκεκριμένα, η Gunna Dís Emilsdóttir, πρόκειται να είναι η φετινή Ισλανδή σχολιάστρια, μετά την παραίτηση του Gísli Marteinn. Η Gunna Dís έχει πίσω της αρκετά χρόνια εμπειρίας τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο, σαν παραγωγός.

Ειδικότερα, η Gunna δήλωσε:

«Παρακολουθώ τη Eurovision από μικρός και με γοητεύει η πολιτιστική διαφορετικότητα που δείχνει ο διαγωνισμός. Συνειδητοποιώ ότι αναλαμβάνω αυτή τη δουλειά κάτω από δύσκολες συνθήκες. Υπήρξαν διαφορετικές απόψεις για τον φετινό διαγωνισμό και όλες αυτές οι απόψεις είναι απολύτως δικαιολογημένες. Είμαι καθ’ οδόν προς το Μάλμε για λογαριασμό του  RÚV και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να περιγράψω τι πρόκειται να συμβεί στη μεγάλη σκηνή τον Μάιο.»

Ο Gísli Marteinn Baldursson, σχολιαστής της Ισλανδίας από το 2003, παραιτήθηκε, σύμφωνα με το RÚV, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Μέση Ανατολή, και της αντίδρασης του Διαγωνισμού σε αυτήν, ή την έλλειψη αντίδρασης.

Η Ισλανδία θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2024, με την Hera Björk και το τραγούδι “Scared of Heights”:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Iσλανδίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: ruv.is

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *