Ισραήλ: Με την καρφίτσα των ομήρων σκόπευε αρχικά να ολοκληρώσει την εμφάνιση της η Eden!

Πολλά και ενδιαφέροντα αποκάλυψε κατά την χθεσινή του συνέντευξη ο αρχηγός της αποστολής του Ισραήλ, Yoav Tsafir. Πέραν των όσων είπε για όλα όσα συνέβαιναν στα παρασκήνια του διαγωνισμού, αποκάλυψε πως η αρχική σκέψη ήταν η Eden Golan στο τέλος της εμφάνισης της στον τελικό, να εμφάνιζε την καρφίτσα με τον κίτρινο φιόγκο, σύμβολο συμπαράστασης για την επιστροφή τω ομήρων, που κρατά ακόμη η Χαμάς.

Ο Yoav Tsafir έδωσε την δική του εκδοχή για όλα όσα δυναμίτισαν στα παρασκήνια τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Εκτός όμως αυτών, ανέφερε πως η ισραηλινή αποστολή αρχικά σκόπευε, να ολοκληρώσει η Eden Golan την εμφάνισή της στον τελικό με την καρφίτσα-σύμβολο των απαχθέντων.

Τελικά όμως αποφάσισαν να σεβαστούν τους κανονισμούς και την EBU, που εξ αρχής ήταν υπέρ της συμμετοχής του Ισραήλ. Μάλιστα ο Yoav Tsafir αναφέρει σχετικά με αυτό:

Στο τέλος υπάρχει και η επόμενη χρονιά. Η EBU ήταν υπέρ της συμμετοχής μας και σκέφτηκα ότι έπρεπε να παίξουμε με τους κανόνες. Οι Σουηδοί το εκτίμησαν …

Η Eden Golan επιστρέφοντας στο Ισραήλ τραγούδησε την αρχική εκδοχή του Hurricane, σε συγκέντρωση στο Τελ Αβίβ υπέρ της επιστροφής των ομήρων, ερμηνεύοντας για πρώτη φορά ζωντανά το October Rain.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Switzerland Calling

1 reply
  1. Harry
    Harry says:

    Είναι που δεν είναι πολιτικός ο διαγωνισμός. Οσες χώρες συμμετεχουν παίζουν το παιχνίδι του Ισραήλ θέλοντας και μη… ευχομαι να αποσυρθούν καμια 10αρια χωρες (και εμείς μαζι) μπας και καταλαβουν… not….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *