Κροατία: Κλειστή τον Μάιο του 2025 η Zagreb Arena εν όψει πιθανή νίκης του Baby Lasagna στο Μάλμε!

Τα κροατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Arena Zagreb είναι κλειστή για κρατήσεις τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2025, ενόψει της πιθανής νίκης του Baby Lasagna στην Eurovision 2024, σύμφωνα τουλάχιστον με τα γραφεία στοιχημάτων που φέρνουν την Κροατία στην κορυφή του πίνακα των στοιχημάτων.

Η Slobodna Dalmacija αναφέρει ότι η Arena Zagreb έχει ενημερωθεί να μην κάνει κρατήσεις για τον Απρίλιο ή τις αρχές Μαΐου 2025, καθώς η Κροατία είναι το φαβορί για τη νίκη της Eurovision 2024. Πηγή στον κροατικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό HRT, είπε στο πρακτορείο ότι:

Αποθέτουμε μεγάλες ελπίδες στη νίκη του Baby Lasagna στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision… ζητήσαμε από τους υπευθύνους της Arena Zagreb να μην προβούν σε καμία κράτηση εκδηλώσεων την περίοδο από τον Απρίλιο έως τα μέσα του Μαΐου.

Δεν είναι άγνωστο για τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς να προσεγγίσουν πιθανούς χώρους όταν θεωρούνται ένα από τα φαβορί για νίκη στον διαγωνισμό της Eurovision. Η Ελβετία που είναι αυτή τη στιγμή το δεύτερο φαβορί για τη νίκη έχει ξεκινήσει επίσης σχετικές συζητήσεις .

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

1 reply
  1. gogos
    gogos says:

    Όχι ότι “τρελαίνομαι” για το τραγούδι τους, αλλά το προτιμώ από κάποια στοιχηματικά φαβορι, όπως Ιταλία, Ελβετία, Γαλλία…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *