Luxembourg TALI Second Rehearsal

Eurovision 2024: Η δεύτερη πρόβα του Λουξεμβούργου!

Τελευταία πρόβα για σήμερα, στη σκηνή της Malmö Arena, για την Tali από το Λουξεμβούργο, για να πραγματοποιήσει την πρώτη της πρόβα! Το τραγούδι ονομάζεται ”Fighter”!

Ποια είναι η Tali;

Η TALI είναι ερμηνεύτρια, δασκάλα φωνητικήςκαθηγήτρια μουσικής και η πρώτη συμμετέχουσα του Λουξεμβούργου στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, μετά από 30 χρόνια!

Πρόσφατα βρισκόταν σε περιοδεία με τη μουσική της ομάδα, στη Νέα Υόρκηόπου εμφανίστηκε σε χώρους όπως το RockWood Music Hallτο Mercury Loungeτο Arlenes Grocery και το The Delancey.

Το 2021κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της EP, Lose You’. Τώρα ετοιμάζει το ντεμπούτο άλμπουμ της.

Επιπλέον, έχει πρωταγωνιστήσει σε μια μικρού μήκους ανεξάρτητη ταινία, με τίτλο Agua”ενώ έχει διαγράψει μια επιτυχημένη καριέρα στο θέατροπαίζοντας ρόλους όπως η Tzeitel στο “Βιολιστής στη στέγη” και η Eponine στους “Άθλιους.

Η πρόβα

Σκηνοθετικά, η σκηνή εμπλουτίζεται με επιπλέον κύβους, που δημιουργούν ένα πλαίσιο γύρω από την TALI και τους πέντε χορευτές της.

Luxembourg second rehearsal Eurovision 2024. Credit: Sarah Louise Bennett/EBU

Η TALI φοράει διαφορετικό ρούχο σήμερα και οι χορευτές της ξεχωρίζουν σε διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου. Η ενδυμασία τους προσθέτει έναν αστραφτερό, διασκεδαστικό και γεμάτο ενέργεια χαρακτήρα – ιδανική για να ολοκληρώσει τον πρώτο ημιτελικό.

Η σκηνή συμβάλλει θεαματικά στην παράσταση, η οποία προσφέρει οπτική γοητεία από κάθε γωνία προς το κοινό. Το φινάλε είναι εντυπωσιακό με καπνούς, φλόγες και πυροτεχνήματα που προσθέτουν στο θέαμα.

Luxembourg second rehearsal Eurovision 2024. Credit: Sarah Louise Bennett/EBU

 

Mετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *