Eurovision 2024: Η τηλεθέαση της ΕΡΤ για τον Πρώτο Ημιτελικό!

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision για την ΕΡΤ! Ο Πρώτος Ημιτελικός που έλαβε χώρα εχθές στη Malmö Arena, κατάφερε και καθήλωσε μπροστά από τους τηλεοπτικούς δεκτές εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές!

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΡΤ σημείωσε εντυπωσιακά ποσοστά για τον Πρώτο Ημιτελικό, στον οποίο δε συμμετείχε καν η χώρα μας. Το κρατικό κανάλι σημείωσε 26,4% ποσοστό τηλεθέασης κατά μέσο όρο στο νεανικό/ δυναμικό κοινό, ενώ κατεφταψε ποσοστά 22,6% κατά μέσο όρο στο γενικό σύνολο!


Μάλιστα, κατάφερε στο νεανικό κοινό την ώρα των αποτελεσμάτων να φτάσει μέχρι και το 31,6 %. Αρκετά καλά νούμερα τηλεθέασης σημείωσε και η εκπομπή «Eurovision Night» με την Τζένη Μελιτά, φτάνοντας στο 10,7% μ.ο. στο νεανικό κοινό και 8,7% στο γενικό σύνολο!

Η ΕΡΤ αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως με σωστή και μεθοδική δουλειά καταφέρνει να αξιοποιήσει σωστά ένα από τα δυνατότερα χαρτιά της στη ψυχαγωγία και αυτό αποτυπώνεται και στα νούμερα τηλεθέασης, με αποκορύφωμα βέβαια τον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου!

Μεινετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα του διαγωνισμού.!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *