Ελλάδα: Εθνικός τελικός και νέοι σχολιαστές για την ΕΡΤ;

Η ανακοίνωση της Μαρίνας Σάττι ως εκπροσώπου μας στην Eurovision 2024 έφερε έναν γενικό ενθουσιασμό και πολλά χαμόγελα, με διάθεση για αλλαγές από την ΕΡΤ. Έτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Typologies μπορεί ακόμα να μην έχει αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η επιλογή του τραγουδιού με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα μας εκπροσωπήσει στο Μάλμε, ένας τηλεοπτικός όμως εθνικός τελικός για τον σκοπό αυτό δεν αποκλείεται. Επιπλέον, σύμφωνα με το ίδιο άρθρο υπάρχει η πιθανότητα να δούμε ένα νέο σχήμα σχολιαστών.

Οι Typologies η παλαιότερη και πιο έγκυρη τηλεοπτική στήλη στην Ελλάδα, σε σημερινό τους άρθρο για τις γιουροβιζιονικές εξελίξεις στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής αποτυπώνουν μία διάθεση επανεκκίνησης, με αφορμή προφανώς και τα 50 χρόνια παρουσίας της στον θεσμό που θα συμπληρώσει τον επόμενο Μάιο η ΕΡΤ.

Αφενός ο τρόπος επιλογής του τραγουδιού με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision είναι κάτι που ακόμη εξετάζεται στην ΕΡΤ, με την διοίκηση της εταιρείας να μην έχει απεμπολήσει ακόμη το ενδεχόμενο ενός εθνικού τελικού, μίας τηλεοπτικής δηλαδή βραδιάς εν είδει εθνικού τελικού.

Αφετέρου το άρθρο αναφέρει πως δεν έχει κλείσει το ζήτημα των σχολιαστών, με το ενδεχόμενο να υπάρξει ένα νέο σχήμα σχολιαστών να είναι ορατό. Μία κίνηση που δεν προκαλεί εντύπωση αν αναλογιστεί κανείς πως και στο παρελθόν η ΕΡΤ μετά από την απευθείας ανάθεση σε κάποιον δημοφιλή καλλιτέχνη, προχωρούσε σε γενικότερο restart της εικόνας της στο διαγωνισμό.

Θα είναι το 2024 και η αφορμή της επιλογής της Μαρίνας Σάττι, αλλά και η συμπλήρωση 50 ετών της χώρας μας στο διαγωνισμό το νέο restart της ΕΡΤ;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Typologies
11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Θα σπάσω κούπες…(από τη συγκίνηση)
    Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η διοίκηση που επέλεξε το βύσμα Βίκτωρα κάνει φέτος τα πάντα σωστά! Αν γίνει και εθνικός τελικός με 4-5 τραγούδια και ένα σωστό δίδυμο σχολιαστών θα πετώ θα πετώ από χαρά! (θα ήθελα Σεργουλόπουλο με Καπουτζίδη ή Μελιτά-ηταν οκ για πρώτη φορά)
    ΥΓ: μήπως τελικά ένα πρόσωπο επέλεξε τον ατάλαντο δεκαεξάχρονο και οι άλλοι απλά ακολούθησαν εντολές άνωθεν;
    Τι να πω, περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι!
    Μαρίνα πάρε φόρα!!!!

    Απάντηση
  2. Γιώργος α.
    Γιώργος α. says:

    Και πειτε ότι γίνεται ο εθνικός τελικός,με τόσα που θα έχει απέναντι δεν θα έχει τηλεθέαση , καλύτερα εσωτερική επιλογή

    Απάντηση
    • Vasiils
      Vasiils says:

      Αν το στήσουν σωστά και όχι προχειρότητες όπως τότε με τη Demy σε ένα άθλιο σκηνικό και με λάθος παρουσιαστές, τότε θα υπάρξει ανταπόκριση. Δεν θα είχε απήχηση στα νούμερα αν γινόταν αυτό τις χρονιές με Ντούσκα και Στεφανία επειδή πριν τον διαγωνισμό δεν ήταν γνωστές στην Ελλάδα.
      Η Σαττι είναι ήδη αρκετά γνωστή και θα παίζει συνέχεια στις εκπομπές, ήδη ασχολούνται δηλαδή.

      Απάντηση
    • angela
      angela says:

      Άμα τον κάνουν καθημερινή όπως τις τελευταίες φορές, τότε συμφωνώ. Για εμένα η καλύτερη μέρα είναι η Κυριακή, γιατί και δεν θα έχει όσο ανταγωνισμό όσο τις καθημερινές και έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να το παρακολουθήσει ο κόσμος σε σχέση με το Σάββατο.

      Απάντηση
  3. Σπυριδούλα
    Σπυριδούλα says:

    Αποκλείεται να μην έχει τηλεθέαση. Ο,τι αφορά τη eurovision κάνει πάντα στην Ελλάδα. Ειδικά φέτος που τα πράγματα είναι τόσο αισιόδοξα.

    Απάντηση
  4. Ιωνάθαν
    Ιωνάθαν says:

    Ε όχι ήρθε αυτή η συγκεκριμένη μην χαρακτηρίσω και θα πετάξει έξω την βέρα την Κοζάκου μας.

    Μα τι έχει; Μέλι έχει;

    Eurofans γρηγορείτε η Eurovision όπως την ξέραμε με τις υψηλής αισθητικής ευρωπαϊκές συμμετοχές μας χάνεται. Φάτε ζουρνάδες και νταούλια τώρα.

    Εγώ στηρίζω Κύπρο.

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Η υψηλή αισθητικη δεν έχει να κάνει με το μουσικό οργανο αγαπητέ ούτε με το στυλ του τραγουδιού, αλλά με την αυθεντικότητα, την έμπνευση και την υλοποίηση της.

      Απάντηση
  5. Κωνσταντινος
    Κωνσταντινος says:

    Καλή επιτυχία στη Μαρίνα μας. Τέλεια επιλογή. Θα ήθελα ένα τραγούδι από αυτά που τραγουδά η Μαρίνα στα ελληνικά, με παραδοσιακο-εθννικ ρυθμο-μελωδια.Ας διαχωρίσουμε λίγο από τη μάζα δεν κάνει κακό..

    Απάντηση
  6. Tina
    Tina says:

    Θεωρώ ότι η ΕΡΤ επέλεξε την σαττι επειδή φέτος γιορτάζουμε 50 συμμετοχές στον διαγωνισμό και θα ήθελε να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στον διαγωνισμό που θα μας οδηγήσει στο μεγάλο τελικό και για την τελική κατάταξη μια όσο καλύτερη βαθμολογική θέση γίνεται .Για μένα δεν τίθεται θέμα restart αν αλλάξουν τα πρόσωπα που επιλέγουν τον εκπρόσωπο μας ίσως αλλά κάτι τέτοιο από ότι κατά λαβαινω δεν έχει συμβεί

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *