Ελλάδα: Ακούστε το “Amen” της Καλομοίρας για την Eurovision 2022!

Ένα όνομα που εδώ και αρκετά χρόνια, ακούγεται σχεδόν κάθε χρόνο πως θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision, είναι αυτό της Καλομοίρας!

Η Καλομοίρα, τα τελευταία χρόνια έχει προσπαθήσει να βρεθεί ξανά στην σκηνή του Διαγωνισμού ηχογραφώντας τραγούδια με γνωστούς δημιουργούς που έχουν ασχοληθεί ξανά με την Eurovision. Tόσο το 2022, όσο και το 2023, η Καλομοίρα έχει δηλώσει πως είχε μια έτοιμη πρόταση, την οποία όμως δεν κατέθεσε τελικά στην ΕΡΤ, καμία από τις δύο χρονιές.

Μάλιστα, τον Μάρτιο, κυκλοφόρησε το τραγούδι, με τίτλο “Rolling” και επρόκειτο για ένα εκ των τριών κομματιών που η τραγουδίστρια δεν κατέθεσε ποτέ στην ΕΡΤ, για την Eurovision 2022!

Στο τελευταίο επεισόδιο του J2US, που ήταν αφιερωμένο στη Eurovision, η καλλιτέχνις παράλληλα με το «My Secret Compination», παρουσίασε και το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Amen». Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στη συνέχεια το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν γραμμένο για να σταλεί και αυτό στη Eurovision.

Μπορείτε να το ακούσετε στο παρακάτω βίντεο:

Πως σας φαίνεται η πρόταση της Καλομοίρας; Πιστεύετε θα είχε τύχη στον Διαγωνισμό;

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή: enikos.gr

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Amen θα εβλεπαν στον τίτλο οι Ευρωπαίοι το 2022 και εκεί που θα περίμεναν να είναι κάποιο αντιπολεμικό αριστούργημα για τον πόλεμο της Ουκρανίας, θα εβγαινε η Καλομοιρα με αργό τσιφτετέλι να κλαίει για τον γκόμενο αχχαχαχα!

    Απάντηση
    • Μαρια
      Μαρια says:

      Δεν νομίζω να πήγαινε με ελληνικό στίχο,αλλά κ έτσι να πήγαινε,απαρατήρητο θα περνούσε…
      Μπήκε αμεσως μετά το intro του secret combination τόσα χρόνια μετά κ καταλάβαμε την διαφορά!!!!!
      Από μένα είναι όχι!!!!

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Όχι βρε Καλομοίρα μου. Αυτό είναι το πολύ για εσωτερική κατανάλωση. Αν θέλει να πάει πρέπει να βρει κάτι πολύ πολύ δυνατό, έθνικ αλλά σύγχρονο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *