ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι συνθέτες του The Code του Nemo στην Ελούντα για το Song Writing Camp!

Σε αποκλειστικό μας άρθρο διαβάσατε πριν λίγες ημέρες πως αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Eurovision Song Writing Camp στην Ελλάδα, με την συμμετοχή μάλιστα και δημιουργών που πολύ πρόσφατα νίκησαν στο διαγωνισμό. Πλέον μπορούμε να σας αποκαλύψουμε πως οι συνθέτες του φετινού νικητήριου τραγουδιού της Eurovision, του The Code του Nemo έχουν φθάσει στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Ελούντα, για να συμμετάσχουν στο song writing camp που έχει ως αποκλειστικό σκοπό την δημιουργία τραγουδιών για τον επόμενο διαγωνισμό.

Ο Lasse Midtsian Nymann και η Linda Dale, που ήταν οι δημιουργοί του The Code, βρίσκονται από την Δευτέρα 1 Ιουλίου στην Ελούντα, στο Πρώτο Eurovision Song Writing Camp που διεξάγεται στη χώρα μας. Οι εργασίες του song writing camp πραγματοποιούνται στο ξενοδοχείο Elounda Peninsula.

Μαζί τους είναι φυσικά και ο Δημήτρης Κοντόπουλος, αλλά και η Elsie Bay, γνωστή σε όλους τους eurofans για τις συμμετοχές της στον εθνικό τελικό της Νορβηγίας, MGP.

Όπως σας ενημερώσαμε και στο προηγούμενό μας άρθρο, το συγκεκριμένο song writing camp δεν αφορά κάποια συγκεκριμένη χώρα μόνο, ούτε φυσικά έναν καλλιτέχνη.

Οι δημιουργοί του The Code, μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και την Elsie Bay ενώνουν τις δυνάμεις τους και ελπίζουν να δημιουργήσουν ένα ή και περισσότερα τραγούδια που θα εντυπωσιάσουν το κοινό και τις επιτροπές στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Το Song Writing Camp θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 5 Ιουλίου. Ήδη σε ανάρτηση της η Linda Dale μας αποκαλύπτει πως έχουν πιάσει δουλειά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Dale (@lindaodale)

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις αποκλειστικές εξελίξεις σχετικά με το πρώτο Eurovision Song Writing Camp στην Ελλάδα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *