marina spanou

Ελλάδα: Η Μαρίνα Σπανού για την Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι!

Για την πολυτάλαντη τραγουδοποιό Μαρίνα Σπανού, σας έχουμε μιλήσει ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, όταν αποτέλεσε μια από τις περιβόητες προτάσεις του Eurovisionfun, που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή.

Η νεαρή καλλιτέχνιδα πρόσφατα κυκλοφόρησε τον νέο της δίσκο με τίτλο «Μια Κασέτα για τον Δρόμο», ο οποίος έχει γίνει viral, με πολλούς χρήστες του TikTok να σχολιάζουν πως τον ακούν στο repeat. Μάλιστα, είναι μία από τους καλλιτέχνες που έχει μεγάλο φανατικό κοινό στην πλατφόρμα, με τα τραγούδια της να φιγουράρουν, σε άπειρα βίντεο χρηστών.

Η τραγουδοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι» και τον Νίκο Συρίγο, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι.

«Θα είχα πολύ άγχος να πάω στην Eurovision. Η Μαρίνα Σάττι μάλλον είχε το ίδιο και είναι λογικό. Η Μαρίνα Σάττι είναι μία σπουδαία καλλιτέχνιδα. Είμαστε πολύ τυχεροί που είναι ανάμεσά μας και δεν έχει φύγει ακόμη σε όλον τον κόσμο, ενώ θα μπορούσε. Η Μαρίνα Σάττι έχει κάνει μία τρομερή εκπαίδευση αλλά έχει και…άστρο».

Πως σας φαίνεται η περίπτωση της Μαρίνας Σπανού; Θα θέλατε να την δείτε στην σκηνή της Eurovision με τα χρώματα της Ελλάδας; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2025!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *