BREAKING NEWS: Επιστροφή της Κύπρου μας στην Junior Eurovision με την Μαρία Πισσαρίδη!

Μία μεγάλη επιστροφή, για την οποία σας είχαμε προιδεάσει αποκλειστικά μέσα από την ιστοσελίδα μας, είναι πλέον επίσημη. Η Κύπρος μας επιστρέφει στην Junior Eurovision 2024, μετά από εφτά χρόνια απουσίας. Μάλιστα το ΡΙΚ ανακοίνωσε και την εκπρόσωπό του. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό ταλέντο, την 11χρονη Μαρία Πισσαρίδη!

Με την 11χρονη Μαρία Πισσαρίδη στην Μαδρίτη το ΡΙΚ

Η 11χρονη Μαρία Πισσαρίδη θα είναι η δέκατη εκπρόσωπος της Κύπρου στην Junior Eurovision. Το ΡΙΚ ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα πως η Μαρία Πισσαρίδη που είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός και χορεύτρια, με αντίστοιχες σπουδές σε μουσικό σχολείο του Λονδίνου, θα εκπροσωπήσει την χώρα στον παιδικό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στην Μαδρίτη, στις 16 Νοεμβρίου.

Παρά το μικρό της ηλικίας της, η Μαρία έχει αρκετή εμπειρία από την σκηνή, αφού χάρις στο ταλέντο της κατάφερε να πρωταγωνιστήσει ακόμα και στο πασίγνωστο musical, Matilda!

Της αρέσει επίσης να γράφει στίχους και έχει λάβει μέρος στον διαγωνισμό συγγραφής και τραγουδιού του Ευρωπαϊκού Ραδιοφώνου 2023, κατακτώντας την τρίτη θέση με την ομάδα της.

Επί του παρόντος, σε ηλικία 11 ετών, η Μαρία είναι φοιτήτρια πλήρους φοίτησης σε σχολή παραστατικών τεχνών στο Ηνωμένο Βασίλειο και αναζητά κάθε ευκαιρία να προοδεύσει και να μάθει νέες δεξιότητες. Η αγαπημένη μέρα της Μαρίας θα περιλάμβανε να βλέπει ταινίες, να ζωγραφίζει, να παίζει με τον σκύλο της, να τρώει σοκολάτα και μούρα και να περνά χρόνο με τα δύο αδέρφια της!

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο είναι σε σύνθεση και στίχους της Σοφίας Πατσαλίδου, η οποία είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στον ίδιο διαγωνισμό πριν από δέκα χρόνια, σε συνεργασία με τον Σουηδό παραγωγό και συνθέτη Armin Gilani και θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο, μαζί φυσικά με το video clip. Τη σκηνική παρουσία θα επιμεληθεί η καταξιωμένη Βρετανή καλλιτεχνική διευθύντρια Layla Ellison, στοχεύοντας σε μια εξαιρετική εμφάνιση.

Το ΡΙΚ θα πραγματοποιήσει ακροάσεις για τους χορευτές που θα συνοδεύσουν την Μαρία Πισσαρίδη στην σκηνή του διαγωνισμού στην Μαδρίτη. Επίσης μέσω ακροάσεων θα επιλεγεί και το παιδάκι που θα ταξιδέψει μαζί με όλη την υπόλοιπη αποστολή για να ανακοινώσει την βαθμολογία της κυπριακής κριτικής επιτροπής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Η Κύπρος στην Junior Eurovision 2024

Η Κύπρος είναι η 16η χώρα που επιβεβαιώνει την συμμετοχή της στην Junior Eurovision 2024, δεν θα είναι όμως η τελευταία. Όπως είχαμε αποκαλύψει δύο χώρες επιστρέφουν στον φετινό διαγωνισμό, μία είναι η Κύπρος, πολύ σύντομα θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις και από την δεύτερη.

Αυτή θα είναι η δέκατη συμμετοχή της Κύπρου στην Junior Eurovision 2024. Η καλύτερη θέση της Κύπρου στο διαγωνισμό είναι η όγδοη, που ήρθε δύο φορές, το 2004 και το 2006. Η τελευταία συμμετοχή της χώρας στο διαγωνισμό ήταν το 2017, όταν και κατέλαβε την 16η και τελευταία θέση.

Θα καταφέρει η Μαρία Πισσαρίδη να φέρει ψηλά την Κύπρο, στην επιστροφή του ΡΙΚ στο διαγωνισμό;

Μαρία και Κύπρος καλή επιτυχία!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *