Βόρεια Μακεδονία: Το MRT προτίθεται να μεταδόσει την Eurovision 2025 και την Junior Eurovision 2025!

Το Σχέδιο Προγράμματος του MRT για το 2025 δείχνει ότι ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός της χώρας προτείνει να μεταδώσει δύο διαγωνισμούς Eurovision το επόμενο έτος.

Ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός της Βόρειας Μακεδονίας δημοσίευσε το προτεινόμενο σχέδιο προγράμματός του για το 2025, με αναφορές τόσο στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision όσο και στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision. Σύμφωνα με το προτεινόμενο σχέδιο, το MRT θα μετάδοσει τις εκδόσεις του 2025 των Διαγωνισμών Τραγουδιού της Eurovision και της Junior Eurovision.

Δεν περιγράφονται λεπτομέρειες στο προτεινόμενο σχέδιο σχετικά με το εάν η Βόρεια Μακεδονία σχεδιάζει να διαγωνιστεί και στις δύο διοργανώσεις. Η Βόρεια Μακεδονία δεν έχει συμμετάσχει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision από το 2023, αλλά συνέχισε να μεταδίδει τον διαγωνισμό. Εν τω μεταξύ, συνεχίζει να διαγωνίζεται στη Junior Eurovision.

Η Βόρεια Μακεδονία αποχώρησε από τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2023 στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου, με το τηλεοπτικό δίκτυο MRT να επικαλείται οικονομικές δυσκολίες.

Πηγή: MRT
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *