Ισραήλ: Η Eden Golan στον τελικό του Dancing With The Stars με το φόρεμα που θα φορούσε στην Eurovision

Η Eden Golan εμφανίστηκε στον τελικό του Dancing With The Stars το βράδυ της Τετάρτης 4/9, με το φόρεμα που αρχικά θα φορούσε στην Eurovision 2024. Για πρώτη φορά μάλιστα τραγούδησε και χόρεψε μία διαφορετική εκδοχή του Hurricane, για τις ανάγκες του σόου χορού, αποδεικνύοντας πως δεν είναι μόνο μία πολύ καλή τραγουδίστρια, αλλά και μία άριστη χορεύτρια.

Το φόρεμα αυτό είναι μία δημιουργία του Alon Livna, όπως και το φόρεμα που τελικά φόρεσε στην Eurovision 2024. Η Eden Golan είχε ανεβάσει νωρίτερα στα social media της, πως ήταν πολύ ωραίο για να μην το φορέσει ποτέ.

Aρχικά είχε γραφεί σε ισραηλινά μέσα πως η EBU ήταν αυτή που απαγόρευσε στην Eden να βάλει αυτό το φόρεμα, καθώς υπήρχαν συμβολισμοί σε αυτό. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως η τομή μεταξύ των σχοινιών παραπέμπει στον χάρτη του Ισραήλ και έτσι η EBU ζήτησε από την ισραηλινή αποστολή να το αντικαταστήσει.

Τώρα όμως ο στυλίστας της Eden, Itay Bezaleli, αναφέρει ένα διαφορετικό λόγο, που ίσως είναι και πιο πιστευτός. Η δημόσια τηλεόραση της χώρας, ΚΑΝ, θεώρησε πως θα πρέπει να φορέσει ένα φόρεμα που να ταιριάζει περισσότερο με το κλίμα πένθους που επικρατεί στο Ισραήλ, μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτώβρη, που είχε ως συνέπεια τον θάνατο 1.200 ανθρώπων και την απαγωγή ακόμη 250 ως ομήρων. Έτσι, η Eden Golan έπρεπε να περιμένει μέχρι τον τελικό του Dancing With The Stars για να φορέσει το εν λόγω φόρεμα και η δημιουργία αυτή να μην πάει χαμένη.

Μείνετε συντονισμένοι το Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Euromix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *