Good Job Nicky: Έχω έτοιμο τραγούδι για τη Eurovision, θα ήθελα να επιλέξει ο κόσμος

Ένας από τους καλλιτέχνες που έχουν εκφράσει την πρόθεση τους να συμμετάσχουν στον εθνικό τελικό και έχει ήδη έτοιμο το τραγούδι που θα στείλει στην ΕΡΤ, είναι ο Good Job Nicky. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του MEGA, Buonjiorno, ανέφερε πως έχει έτοιμα αρκετά τραγούδια για την Eurovision, αλλά βασική προϋπόθεση για αυτόν και την συμμετοχή του, είναι να επιλέξει ο κόσμος.

Σε πολλές συνεντεύξεις του ο Good Job Nicky έχει αποκαλύψει πως έχει έτοιμο το τραγούδι με το οποίο θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision. Μάλιστα σε πρόσφατη επικοινωνία μας, είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε το εν λόγω τραγούδι και μπορούμε να πούμε πως και εμείς μοιραζόμαστε την αισιοδοξία του, για ένα καλό αποτέλεσμα εφόσον φυσικά επιλεγεί.

Βασική προϋπόθεση για να αποστείλει συμμετοχή στην ΕΡΤ και στον εθνικό τελικό, είναι ο κόσμος να είναι αυτός που θα επιλέξει. Κάτι τέτοιο φυσικά είναι δεδομένο, πως στον εθνικό τελικό η επιλογή θα γίνει με την συμμετοχή του κοινού. Εξάλλου και η Κατερίνα Κασκανιώτη, όταν ανακοίνωσε πως η επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision 2025 θα γίνει μέσω ενός ανοιχτού εθνικού τελικού, αποκάλυψε πως το κοινό θα έχει βασικό λόγο στην ανάδειξη του νικητή.

Εμείς φυσικά και επιθυμούμε την παρουσία του Good Job Nicky στον τελικό και είμαστε σίγουροι πως θα είναι μία από τις συμμετοχές που θα διεκδικήσουν την ελληνική εκπροσώπηση στην Βασιλεία.

Μείνετε συντονισμένοι στο Euroviisonfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *