ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατρεπτική εμφάνιση στον Εθνικό Τελικό της Eurovision 2025: Νέο όνομα στη μάχη για την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Μήλον της έριδος αναμένεται να γίνει η ελληνική εκπροσώπηση στη Eurovision 2025. Πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να διεκδικήσουν το εισιτήριο που οδηγεί στη Βασιλεία και στον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, και ήδη προετοιμάζονται για αυτό. Ένα από τα ονόματα που δεν ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα, αλλά θα το δούμε ανάμεσα σε αυτούς που ενδέχεται να συμμετάσχουν στον πιθανό εθνικό τελικό, που θα διοργανώσει η ΕΡΤ για την ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής, είναι ο ZAF, όπως αποκλειστικά μπορεί να αποκαλύψει το Eurovisionfun.

Ο Γιάννης Ζαφειρίου, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα «ZAF», είναι 25 ετών και, σύμφωνα με τον ίδιο, η μουσική αποτελεί το πάθος του από την παιδική του ηλικία. Από μικρός δημιουργούσε μελωδίες αυθόρμητα, ενώ στην εφηβεία ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη μουσική.

Έχει γίνει ευρύτερα γνωστός μέσω των social media, ενώ πριν από λίγους μήνες είχε την τιμή να επιλεγεί από τους Coldplay και να τραγουδήσει μαζί τους στη μεγάλη συναυλία που έδωσαν στο ΟΑΚΑ, στην Αθήνα.

Ανήκει στη δισκογραφική εταιρεία PANIK και αυτό το καλοκαίρι περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, προκαλώντας ενθουσιασμό όπου κι αν εμφανίζεται.

Στόχος τόσο του ίδιου όσο και της δισκογραφικής του εταιρείας είναι να συμμετάσχει στον εθνικό τελικό της ΕΡΤ, διεκδικώντας την ελληνική εκπροσώπηση στη Eurovision 2025, καθώς και οι δύο πιστεύουν πως η στιγμή του έχει έρθει.

Πιστεύετε πως ο ZAF θα μπορούσε να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα στο διαγωνισμό; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Babis
    Babis says:

    Ωραίοι οι στίχοι και καλή η ερμηνεία! Λέτε να αγγίξουν τους Λετονούς τους Τσέχους τους Άγγλους και τους Ισλανδούς? Θα έκανε για το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και το Φεστιβάλ της Αττάλειας! Για την Γιουροβίζιον δεν νομίζω να έκανε ούτε αυτός ούτε και αυτός που διάλεξε η Κύπρος κάνει. Μόνο η Φουρέιρα κάνει!

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] to a publication on Eurovisionfun, a new name is emerging, and it’s none other than Greek pop singer ZAF, who began his career […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *