Γαλλία: Η Loreen σχολιάζει την αμφιλεγόμενη χειρονομία της La Zarra!

Μπορεί να έχει περάσει ένας μήνας από την ολοκλήρωση του φετινού διαγωνισμού, αλλά τα απόνερα του ακόμα κάνουν την εμφάνιση τους.

Ένα θέμα που φαίνεται ακόμα να απασχολεί, είναι η αμφιλεγόμενη χειρονομία της La Zarra, εκπροσώπου της Γαλλίας στον φετινό διαγωνισμό, ύστερα από την ανάρμοστη συμπεριφορά της καλλιτέχνιδας στη διάρκεια του μεγάλου Τελικού, λόγω της περίφημης χειρονομίας που έκανε κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του, αφού ανακοινώθηκε ότι είχε λάβει μόλις 50 βαθμούς από την ψηφοφορία του κοινού.

Επιπλέον, η France Télévisions φαίνεται να είναι απογοητευμένη και από το τελικό αποτέλεσμα στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά και από τον αποκλεισμό της La Zarra, από διάφορα φεστιβάλ και συναυλίες.

Σύμφωνα με τον γαλλικό τύπο, η La Zarra δεν κατάφερε να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του κοινού. Πολλές ημερομηνίες συναυλιών ακυρώθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες λόγω έλλειψης κοινού, ενώ ορισμένοι ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν σταματήσει να παίζουν τη γαλλική συμμετοχή.

Για τη χειρονομία της La Zarra, ερωτήθηκε η νικήτρια της Eurovision 2023, Loreen, η οποία εξέφρασε την απόλυτη στήριξη της στην Γαλλίδα εκπρόσωπο.

Σε συνέντευξη της στην Le Parisien, η ίδια απαντά:

” H La Zarra είναι πολύ περήφανη και εργατική. Νιώθω ότι είναι ένα κορίτσι που πάλεψε για να φτάσει ως εδώ. Νομίζω ότι η χειρονομία της συνδέεται με μια απογοήτευση : δουλεύουμε τόσο σκληρά για την Eurovision και δεν καταφέρνουμε πάντα αυτό που περιμέναμε. Κερδίζει ή χάνεις. Ποτέ δεν μπορείς πραγματικά να προετοιμαστείς για αυτό. Μπορεί να είχε ένα αίσθημα μεγάλης απογοήτευσης εκείνη τη στιγμή”.

Υπενθυμίζουμε ότι σχετικά με την χειρονομία η La Zarra, είχε αναφέρει ότι:

” Πρέπει να καταλάβετε ότι αν και εκπροσωπώ τη Γαλλία, έχω και μια κουλτούρα και είναι λίγο γενεαλογική. Δεν είναι μια αρνητική χειρονομία, είναι μια χειρονομία απογοήτευσης που χρησιμοποιούμε μεταξύ φίλων “.

Η La Zarra εκπροσώπησε τη Γαλλία με το τραγούδι της “Evidemment”, φτάνοντας στη 16η θέση στον Μεγάλο Τελικό της φετινής διοργάνωσης στο Λίβερπουλ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Πηγή: Le Parisien, voici.fr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *