Γαλλία: Η France Télévisions κατακρίνει τις χειρονομίες της La Zarra στην Eurovision!

Μπορεί να έχει περάσει ένας μήνας από την ολοκλήρωση του φετινού διαγωνισμού, αλλά τα απόνερα του ακόμα κάνουν την εμφάνιση τους.

Διαμάχη φαίνεται να έχει ξεσπάσει μεταξύ της φετινής εκπροσώπου της Γαλλίας, La Zarra, αλλά και τη γαλλικής δημόσιας τηλεόρασης, France Télévisions, ύστερα από την ανάρμοστη συμπεριφορά της καλλιτέχνιδας στη διάρκεια του μεγάλου Τελικού, λόγω της περίφημης χειρονομίας που έκανε κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του, αφού ανακοινώθηκε ότι είχε λάβει μόλις 50 βαθμούς από την ψηφοφορία του κοινού.

Επιπλέον, η France Télévisions φαίνεται να είναι απογοητευμένη και από το τελικό αποτέλεσμα στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά και από τον αποκλεισμό της La Zarra, από διάφορα φεστιβάλ και συναυλίες.

Σε συνέντευξη ο Stéphane Sitbon Gomez, ο διευθυντής προγράμματος της γαλλικής δημόσιας τηλεόρασης εξέφρασε έντονα τον προβληματισμό του για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και τη συμπεριφορά της Γαλλίδας εκπροσώπου.

«Είμαστε προφανώς απογοητευμένοι από το φετινό αποτέλεσμα και από τη στάση που είχε η La Zarra, αφού πέρασε αρκετούς μήνες για να προετοιμαστεί να προωθήσει τη συμμετοχή. Πράγματι, αν και η νίκη δεν είναι πάντα επιλογή, δεν περιμέναμε να είμαστε τόσο χαμηλά στα αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι μπορούμε καλύτερα. Διατηρούμε τον στόχο που έθεσε η Delphine Ernotte [γενική διευθύντρια του France TV] που είναι να κερδίσουμε τη Eurovision».

Συνεχίζει λέγοντας:

«Θέτουμε το ερώτημα στον εαυτό μας. Αλλά δεν υπάρχει συσχέτιση: η Barbara Pravi είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση το 2021 και οι Alvan & Ahez, προτελευταίοι το 2022. Υπάρχει το ζήτημα της επιλογής, αλλά δεν είναι το μόνο».

Σύμφωνα με τον γαλλικό τύπο, η La Zarra δεν κατάφερε να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του κοινού. Πολλές ημερομηνίες συναυλιών ακυρώθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες λόγω έλλειψης κοινού, ενώ ορισμένοι ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν σταματήσει να παίζουν τη γαλλική συμμετοχή.

Τέλος, ενώ η La Zarra πρόκειται να εμφανιστεί αυτή την Πέμπτη, 15 Ιουνίου, στο Παρίσι, το Salle Pleyel, υπάρχουν ακόμα πολλά απούλητα εισιτήρια.

Προκειμένου να καλυφθούν οι υπόλοιπες θέσεις, ορισμένοι ιστότοποι έκδοσης εισιτηρίων πούλησαν τα εισιτήρια μόνο με 3,50 ευρώ.

Η La Zarra εκπροσώπησε τη Γαλλία με το τραγούδι της “Evidemment”, φτάνοντας στη 16η θέση στον Μεγάλο Τελικό της φετινής διοργάνωσης στο Λίβερπουλ.

https://youtu.be/fOtQJ4o-HoA


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Πηγές: ouest-france.fr, Télé-Loisirs

1 reply
  1. Tina
    Tina says:

    Τα προγνωστικά δεν πέφτουν πάντα μέσα η γαλλια αν θυμάμαι καλά θεωρούνταν ότι θα τερματίσει μέσα στην πεντάδα φυσικό και επακόλουθο είναι να υπάρχει απογοήτευση στη γαλλική αποστολή από εκεί και πέρα δεν είδα τον τελικό αλλά διάβασα στην ιστοσελίδα σας για την απρεπη χειρονομία της τραγουδίστριας όταν έλαβε τους 50 βαθμούς από το κοινό και η Αμάντα τόσους δεν είχε πάρει η κάνω λάθος? αλλά κέρδισε περισσότερο τις επιτροπές για αυτό και λάβαμε την 8η θέση .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *