Ισραήλ: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές και τα μέλη της κριτικής επιτροπής του The Next Star!

Σήμερα έγινε η ανακοίνωση των παρουσιαστών καθώς και των μελών της κριτικής επιτροπής του The Next Star, του σόου μέσω του οποίου το Ισραήλ θα επιλέξει τον/την εκπρόσωπό του στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 στο Μάλμο της Σουηδίας.

Παρουσιαστές του σόου θα είναι οι Assi Azar και Rotem Sela οι οποίοι βρίσκονται στη θέση αυτή από το 2014. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα είναι οι Shiri Maimon, Itay Levy, Assaf Amdorsky, Ran Dankar και Keren Pels ενώ νέα προσθήκη αποτελεί ο Aden Hasson.

Η παραγωγή της νέας σεζόν του The Next Star έχει ήδη ξεκινήσει. Το κανάλι Keshet 12 που θα μεταδόσει το σόου έχει ξεκινήσει τις ακροάσεις των συμμετεχόντων οι οποίες θα μεταδοθούν το Σεπτέμβρη, ενώ οι ζωντανές εκπομπές θα ξεκινήσουν το Νοέμβρη.

Το The Next Star επιστρέφει σα μέθοδος επιλογής ύστερα από ένα διάλειμμα 3 χρόνων, καθώς είχε χρησιμοποιηθεί συνεχόμενα από το 2015 μέχρι το 2020.

Φέτος το Ισραήλ στην Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ εκπροσωπήθηκε από τη Noa Kirel και το εκρηκτικό τραγούδι “Unicorn” με το οποίο έφερε τη χώρα της Μέσης Ανατολής στην τρίτη θέση του Μεγάλου Τελικού συγκεντρώνοντας 362 βαθμούς.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ισραηλινή συμμετοχή στην Eurovision 2024!

Πηγή: Euromix

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *